Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne moze da podize arendu za toliko god koliko je napisano. Ne moze da da drugom ako je placeno sve kako je napisano u ugovoru.Koliko je "jak" ugovor potpisan kod notara?
Da li vlasnik moze ako oce da da drugome zemlju u arendu i ako ima sa mnom ugovor na 10god? Ili da dize arendu?
Nista upisano u ugovorA za raskidanje ugovora ima li nesto
Ispaltivije ti je da je nedaš nazad dok traje ugovor nego da je vratiš a uzimaš subvencije....Nista upisano u ugovor
I ako daje drugome ja mogu da uzmem subvencije koliko god imam ugovor? Nisam obavezan da izbrisem parcele sa e agrara.
Jel imam mogucnosti da mu ne dam arendu vise ako mi on trazii? Ako u ugovoru pise 200e na 10 god. Ako je da drugome ja 10 god imam pravo da uzimam subvencije? A neko drugi da je radi?Ispaltivije ti je da je nedaš nazad dok traje ugovor nego da je vratiš a uzimaš subvencije....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Znaci ipak se isplati raditi zemljuIspaltivije ti je da je nedaš nazad dok traje ugovor nego da je vratiš a uzimaš subvencije....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
E kad su nudili 70 hektara tom što ima 577 stvarno je došlo zadnje vreme.Ево код нас сви спомињу 1000кг/кј аренду наводно неки договор да се не даје преко тога и субвенције обавезно арендашу. Ко се ским договарао и када нисам у току али колико чујем јако доста земље се нуди у аренду. И то лепи комади пре неки дан другару нудили у Србобрански атар 70ха на старом сегединцу. 350е/ха и субвенције њему. Одустао јер му далеко, а нема велики трактор има 577 каже за мене је то велико.