talianu
Član
Realno si u pravu,jedini utehu gledam u tome da sam "mojima" uradio dobru stvar ,mislim da sam i ja dobro prošao a da li sam vreme će pokazati.Ja u ovoj situaciji mojoj ne mogu ili podsvesno ne želim biti objektivan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam kada ce doci taj dan, imam utisak da sto je gore stanje oko zemlje da se sve vise grabe i "vade" pa uzimaju sve vise i vise isti ljudi.Neka neka... Samo neka plaćaju. Zvaće te ona za 2 godine da ti nudi za 250 i 200 i sve subvencije tebi... A ti onda ponudi 150...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Nema od toga nista, daj Boze da si u pravu ali moje licno misljenje da ne....te price se vrte godinama i uvek ima taj neko ko ce da grune veliku lovu suludoNeka neka... Samo neka plaćaju. Zvaće te ona za 2 godine da ti nudi za 250 i 200 i sve subvencije tebi... A ti onda ponudi 150...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ovdje nekih 10 do 30 km dalje od mene ima par slucajeva gdje su platili godinu dvije unaprijed a zadnje 2 godine nisu platili pa je takva zemlja dosla "na trziste".Mene pre par dana zvala jedna baba od koje radim jedan lanac, i trazi 330 evra i pola subvencija sl god. Inace radim tu njivu godinama. Rekao sam joj da od toga nema nista i da mogu da joj platim 300 evra i moje cele subvencije, kaze da razmisli, zove danas i kaze da je nasla nekog za 330 i pola pola.
Reko sa srecom i dovidjenja. Nit je neka velika njiva nit je neka zarada, stvarno nismo normalni ko to uzima i placa stvarno nema digitron u ruke.
Pise cena i na koliko godinaZavisi sta pise u ugovoru