Arenda- pravila, obicaji....

Danas dogovorio 6 kj u arednu, 270 evra kj. Nije jeftino ali je 4,5 kj pored mene i 1,5 kj na asfalnom putu cim se izadje iz sela. Zemlja je sva prva liga....

Danas dogovorio 6 kj u arednu, 270 evra kj. Nije jeftino ali je 4,5 kj pored mene i 1,5 kj na asfalnom putu cim se izadje iz sela. Zemlja je sva prva liga....
Posto inace ide arenda kod vas?
Evo u ovom susjednom selu kako cujem pocelo 5,6 njih odustajati po arendi od 400 eura da bi sutradan ovi sto kukaju kako je arenda skupa uzeli to sve po pogodite kojoj cijeni..... Naravno po 400 eura.

Posto inace ide arenda kod vas?
Evo u ovom susjednom selu kako cujem pocelo 5,6 njih odustajati po arendi od 400 eura da bi sutradan ovi sto kukaju kako je arenda skupa uzeli to sve po pogodite kojoj cijeni..... Naravno po 400 eura.
Ovde je dugo bila 300 evra po kj (57 ari), da bi u jednom momentu pala na 250 ( tako sam i ja placao sami arendasi su tako rekli). Da bi pre dve tri godine kad je bio onaj kukuruz i psenica 35-40 din paori sami poceli opet dizati na 300 evra.
Sad imas neke koji pricaju da im traze i 320 a neki kazu ne isplati im se vise od 220 da daju i naravno ne uzmu nista na 220.

Uvek ce biti ko ce platiti koliko traze, isto se kuka vec godinama a ni jedno jutro nije ostalo u parlog vec su cene ostale iste plus se trazi uvek...samo se mejna ko placa, tako da....sto se mene tice neka bude i 1000e ako je svima dobro, ocigledno da para ima

Lepo sam rekao da se ukinu te subvencije, bolje da nam ostave samo regres za naftu i vestak. Ti si kolega dogovorio dobro cenu ako ostanu sve subvencije kao do sada i bude i regres za seme. 2022 u jesen placao sam 350e po jutru i delili subvencije. Prosle godine 250e i delimo subvencije. Videcemo za ovu godinu kako ce biti, ali vidim da su se mnogi smirili kod nas sto se tice dizanja cene. Kod nas se placa za godinu unapred.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Nazad
Vrh