MOMOSARIC
Član
Roditelji sa djecom potpisuju ugovor da nece prodati zemlju za njih zivih ? Kako romanticno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko 300 evra, za subvencije ne znam. Jedan veliki privatnik plaća i više-400 € ali na 10 godina.Kako se krece cena arende u Pecincima?
Subvencije tvojeDanas dogovorio 6 kj u arednu, 270 evra kj. Nije jeftino ali je 4,5 kj pored mene i 1,5 kj na asfalnom putu cim se izadje iz sela. Zemlja je sva prva liga....
Sa papirima. Moje.Sa ili bez papira?
Posto inace ide arenda kod vas?Danas dogovorio 6 kj u arednu, 270 evra kj. Nije jeftino ali je 4,5 kj pored mene i 1,5 kj na asfalnom putu cim se izadje iz sela. Zemlja je sva prva liga....
Ovde je dugo bila 300 evra po kj (57 ari), da bi u jednom momentu pala na 250 ( tako sam i ja placao sami arendasi su tako rekli). Da bi pre dve tri godine kad je bio onaj kukuruz i psenica 35-40 din paori sami poceli opet dizati na 300 evra.Posto inace ide arenda kod vas?
Evo u ovom susjednom selu kako cujem pocelo 5,6 njih odustajati po arendi od 400 eura da bi sutradan ovi sto kukaju kako je arenda skupa uzeli to sve po pogodite kojoj cijeni..... Naravno po 400 eura.
A da li će sledeće godine biti ove subvencije?Sa papirima. Moje.
To je pitanje za milion dolara. To znam isto kao i sto znam hoce li sl god biti kise ili suse....A da li će sledeće godine biti ove subvencije?