Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi taman kad prodje ta jedna godina,dolazi ona Vuciceva kad ce nam za 2 godine biti mnogo bolje.Треба сачекати још једну годину да се алави на алавишу и наподижу аренди и онда укинути све типове субвенција. Ми мањи смо свакако осуђени на пропаст па нека и њима мало трну табани.
Ti sto dobiju 350 eura po jutru i subvencije ti su osvojili jackpot na lotu. A ti sto su budale pa pristali uzeti to u 5 godina se nece moci pokriti nema sase na ratarskim kulturama. Takve nije ni za zaliti kada bi klekli danas sutra.Palo je malo kise ovih dana a i pre toga jesenji usevi u nasem ataru izgledaju skroz korektno za ovo doba godine i evo odmah je pocelo otimanje oko arendi. Drugaru su preoteli nekih 10 jutara u komadu,otislo po 350e i vlasniku zemlje subvencije.
Kako da im trnu tabani kad i ovako daju subvencije gazdi? Od prošlog leta do sad sam uzeo nekih 150 jutara u arendu... Jesenas mi je nudjeno 10 jutara u tabli za 300 evra i njemu da ostanu subvencije, rekao sam hvala lepo... Prvi sledeći je uzeo po tim uslovima i rekao njemu odgovara... Samo neka rade. Ja im želim svu sreću i uspeh, jer ako njima nešto ostane meni će ostati još više...Треба сачекати још једну годину да се алави на алавишу и наподижу аренди и онда укинути све типове субвенција. Ми мањи смо свакако осуђени на пропаст па нека и њима мало трну табани.
Sva mudrost rada.Samo neka rade. Ja im želim svu sreću i uspeh, jer ako njima nešto ostane meni će ostati još više...