Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam pogrijesio u racunu nego otprilike pretvorio iz dolara u eure. U prilogu je pisalo da je hektar 6000 dolara . Dali Americkih ili Australijskih i da je vrijednost 18 milijardi . Ja sam otprilike napamet napisao da je hektar 5000 eurI tebi matematika slabija strana...
Шта сматраш под нормалу?Kod nas je pocelo da se menja. Par velikih je otkazalo po 50+ kj a opet cujem da ima izdate i po 250e +subvencije. Treba jos koja godina da to dodje na neku normalu.
10meteri zita. Pre smo radili arendu za 1/3 roda psenice. Znaci u zavisnosti od kvaliteta zemljista i njegovog potencijala. Od 6-12 meteri smo placali. Od kako smo presli na placanje u eurima poceli smo da nazadujemoШта сматраш под нормалу?
Uzeće je neki očajni kreditaš i po toj ceni.....Ja sam radio jednu njivu od 8kj po 200e. Otkazao sam jer je nova cena 380e po jutru.
Dal bi i prosle godine bilo normalno 10meteri kad bese 40din?10meteri zita. Pre smo radili arendu za 1/3 roda psenice. Znaci u zavisnosti od kvaliteta zemljista i njegovog potencijala. Od 6-12 meteri smo placali. Od kako smo presli na placanje u eurima poceli smo da nazadujemo
Pa bi,10 meteri je uvek 10 meteri a koliko treba sad žita za 200 ili 300 eDal bi i prosle godine bilo normalno 10meteri kad bese 40din?
Tako i ja mislim. Dokle god imas razuman odnos u rodu, cena te ni ne interesuje.Pa bi,10 meteri je uvek 10 meteri a koliko treba sad žita za 200 ili 300 e
Potraznja za zemljom je veca od ponude tako da cenu i nacin placanja arende kreiraju oni sto izdajuPa bi,10 meteri je uvek 10 meteri a koliko treba sad žita za 200