Paracinac83
Član
malo preko 12. Planirao sam da bacim 150kg/ha map. Kao psenici manje treba K ali za soju nisam siguran pa da ne idem sa NPK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola jel Snezana dala neku preporuku djubrenja?
Jesam napisao da cu da to uradim, i nikako... pa si me potsetio. Cistio skoro okucnicu i lozio sam veliku vatru od ogranaka, vecih i manjih. U pitanju je sljiva i dud. Uzeo sam pepeo i u PSSS Kragujevac uradio analizu. Pokazala je PH 12,34 sto je bas visoko. Definitivno je dobra za manje parcele i baste. Za toliko se uvek pepela nadje.nyeuropean07 je napisao(la):u nekom postu o pepelu napiao si da ces dati na analizu pepeo od drveta. Jesi li? kakvi su rezultati?
veliki pozz
Sasa
a, колико има фосфора и калијума?jesam napisao da cu da to uradim, i nikako... Pa si me potsetio. Cistio skoro okucnicu i lozio sam veliku vatru od ogranaka, vecih i manjih. U pitanju je sljiva i dud. Uzeo sam pepeo i u psss kragujevac uradio analizu. Pokazala je ph 12,34 sto je bas visoko. Definitivno je dobra za manje parcele i baste. Za toliko se uvek pepela nadje.