Rale 83
Prijatelj Foruma
Nemoj ureju ni slucajno , moze dati produzi period nalivanja zrna pa ce zrno biti preveliko nece moci da prodje korz sito kombajna. . . a ureju necu jer produzava vegetaciju suncokreta. . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj ureju ni slucajno , moze dati produzi period nalivanja zrna pa ce zrno biti preveliko nece moci da prodje korz sito kombajna. . . a ureju necu jer produzava vegetaciju suncokreta. . .
I ja mislim da je bolje AN. . . a ureju necu jer produzava vegetaciju suncokreta. . .
Pa bas toliko nece da produzi vegetaciju , i ne produzava ona vegetaciju vec se neposredno to desava ................... dragan ce to bolje .I kada ces da ga vrses u oktobru?
Moguce, ali ti ipak pokazi tu njegovu racunicu pa da vidimo.Ne znam na koju povrsinsku jedinicu mislis ,to je racun prema hektaru a izveo ga je profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Verovatno je uzeo u obzir nesto sto ti nisi...
Ako si registrovan onda je fraj.Tako kod nas a kod vas ne znam.koja je trenutno cena analize zemlje po jednoj parceli?
Teško.....Ljudi imam jedan problem,kupio sam zemlju koja je bila do sada pod arendom drugog coveka i koji tvrdi da je zaorao 15 sticu da bih mu ja to refundirao e sad koliko je pouzdano i moze li se to utvrditi analizom, sta mislite o tome
Skloni brazde vidi dal ima , ako nema nek on pokupi svoj vestak i nek se nosiLjudi imam jedan problem,kupio sam zemlju koja je bila do sada pod arendom drugog coveka i koji tvrdi da je zaorao 15 sticu da bih mu ja to refundirao e sad koliko je pouzdano i moze li se to utvrditi analizom, sta mislite o tome
Pre 2 godine je bilo 1400 dinara , ministarstvo subvencionise analizu zemljista i kalk za zakiseljena zemljistakoja je trenutno cena analize zemlje po jednoj parceli?
Ok. Ako pretpostavimo da je gustina zemlje 1,35, i da je analiza koja je radjena do 30 cm pokazala da ima 10 mg/100 gr P. Koliko po tebi tu ima P, i koliko ce se on povecati ako bacimo MAP tih 200 kg/ha?samo je brojku napisao ,ajde ti iznesi tvoj racun pa da vidimo, verovatno je uzeta drugacija gustina zemljista.