Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao ja dobio u nekom setu više se ni ne sećam kojem, stajalo godinama trebao da probušim nešto sa 4ok nisam mogao da nadjem SDS setim se tog futera uzmem običnu burgiju, krenuo da bušim,sve super dok nije udarilo u tvrdo i krenuo čekić, raspao se venac koji steže brugiju,pukao na 2 mesta.Da li je neko montirao na bušilicu sa sds prihvatom adapter i steznu glavu za obične burgije? Kakva su iskustva i šta odabrati?
То је друга прича, знам да бош и метабо имају те моделе са лако измјењивом главом. Својевремено сам планирао узети нешто слично, поготово кад носим алат на терен да имам 2 у 1, али кад је дошло вријеме за куповину финансије и тренутне потребе су пресудиле да се узме већа класична ударна.Kod mene nije adapter vec se cela glava menja. Nema setanja, stavlja se brzo stezna glava za obicne burgije(metal, drvo).
Nisam viđao to. Jel imaš neki link da vidim kako izgleda. Nešto mi ne deluje da će biti efikasno. SDS i jeste napravljen zbog boljeg prenosa čekićanja. Ne znam kako bi zamena glave funkcionisala?Kod mene nije adapter vec se cela glava menja. Nema setanja, stavlja se brzo stezna glava za obicne burgije(metal, drvo).
Kod svih kombinovanih pneumatskih na režimu bušenja,čekić okida tek kad dobije oslonac tj udari u tvrdo.