Alati i radionice

Villager VLN1506 je 6 J. Te Makite nešto preko 2 J.
A ovoga meseca Villager ima na akciji 4 J model:

Za ono što si opisao, sasvim dovoljno, rekao bih.

Naravno, svi skuplji brendovi su bolji, makar i polovni.
Makita je i upola lakša, a nova duplo skuplja. Ako ima polovna za istu cenu - ekstra.

Nego kažem, jer je cena 7.200 za novo i sa garancijom i brzim servisom (u mom slučaju, prvi put menjaju za drugi odmah, a svaki naredni put šalju u Kragujevac, na popravku ili zamenu).
Info samo.

Poslednja izmena:
Napašće me ljudi ako ti preporučim crni Parkrside na baterije. Dobro, pod uslovom da imaš bar jednu njihovu bateriju.
Ja sam prijatno iznenađen kako radi i za to što meni treba, a što je od prilike to što si ti napisao. Sasvim zadovoljavajuće radi.
Naravno nećeš njime razbiti neki deblji beton, ali ovo sitnije radi jako dobro.
Ja je imam, normalno, nije za profi rad ali za povremeno koriscenje nije uopste losa, sasvim solidno busi beton.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Svaki ciga svoga konja hvali. :)

Naravno gledaš da uzmeš sa pneumatskim čekićem ali pošto si naveo da hoćeš sa SDS prihvatom mislim da su one sve rađene na taj način.
Trebalo mi vremena da se priviknem na SDS sa obične. Navikao na staroj da je stiskam ko konj, a ona jadna i onda jedva buši,a ako ne stisnem ništa.
Kod pneumatske bolje buši ako je stisneš. Trebalo mi malo rada da skapiram to. Ja krenuo prvo da se navaljujem i na nju. :)

Ja bih ti preporučio da uzmeš nešto na baterije. So obzirom na primenu to što nema kabal će ti u mnogome olakšati život. Snage imaju dovoljno za to što si naveo, a baterije ne guta nešto preterano tako da sa dve možeš da uradiš većinu poslova.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh