stevanovic019
Član
Ooo.. kolega fanboy!Osmi aku alat villager fuse.
Krasno sam kamena nakrckao sa takvom čekić bušilicom (VLP 0320)..
(za sada samo za to korišćenja)
Neka i tebe služi.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ooo.. kolega fanboy!Osmi aku alat villager fuse.
Скида се без алата, има ту неку нарецкану навртку са опругом за брзо скидање.Jel moze udarom ruke odviti plocu na toj Einhell ,ili mora kljuc ?.
Uvode Kinezi zvanično ili rade na razvitku? Odavno se razvijaju egzoskeleti za vojsku i još ga niko nije uveo u upotrebu. Čak i da neko uvede ubeđen sam da nećemo viđati čete opremljene ovim skalamerijama. Možda za neka usko specijalna dejstva.Nije to bezveze. Npr , na slicnu foru je tzv egzoskelet . Recimo Kineska vojska uvodi nesto slicno za svoju pjesadiju. Kosntrukcijska odjeca , da tako kazem , tako da recimo covjek koji nosi teret od npr 30kg , koristi svoju snagu , energiju ,samo da taj teret podigne , i nesto malo da ga nosi , a zadrzanje , ne opterecuje ledja,kicmu ,misice , nego se teret preko tog skeleta oslanja na povrsinu ,zemlju.
niste ni svesni gde je Kina danas!Uvode Kinezi zvanično ili rade na razvitku? Odavno se razvijaju egzoskeleti za vojsku i još ga niko nije uveo u upotrebu. Čak i da neko uvede ubeđen sam da nećemo viđati čete opremljene ovim skalamerijama. Možda za neka usko specijalna dejstva.
Koristi ga Tom Kruz u onom filmu kad se bori protiv vanzemaljaca.![]()