Skupo za te novce , kupovao brusne ploce pa gledao malo i alat. Dodas jos manje od 50E i imas pravu BL makitu 125mm koja nema te dugmice od starih mobitela i koja prepisa ovu na koju stranu hocesOvaj alat se odlično pokazao![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skupo za te novce , kupovao brusne ploce pa gledao malo i alat. Dodas jos manje od 50E i imas pravu BL makitu 125mm koja nema te dugmice od starih mobitela i koja prepisa ovu na koju stranu hocesOvaj alat se odlično pokazao![]()
![]()
Kako bre komplikovanoStoji parkirana u radionici po meni bespotrebno komplikovano paljenje, ko je redovno ne koristi kao ja zaboravim kako se pali.
38 evra, ja vrlo zadovoljan.Skupo za te novce , kupovao brusne ploce pa gledao malo i alat. Dodas jos manje od 50E i imas pravu BL makitu 125mm koja nema te dugmice od starih mobitela i koja prepisa ovu na koju stranu hocesi pod rukom kvaliteta izrade makite je neuporediva sa ovom parkside brusilicom , gledao danas ima nekoliko einhell modela brusilica na baterije za tu cijenu kao sto kosta parkside , koje se mogu i poraviti , baterije nisu nista skuplje.
A 60 Eura traze kod vas u oglasima za polovne takve ?????Kako bre komplikovano
Dva puta stisneš dugme38 evra, ja vrlo zadovoljan.
Jedno 2x pa onda jos jedno ako ne gresim ?Kako bre komplikovano
Dva puta stisneš dugme38 evra, ja vrlo zadovoljan.
A 60 Eura traze kod vas u oglasima za polovne takve ?????
Ovaj alat se odlično pokazao![]()
![]()
Stoji parkirana u radionici po meni bespotrebno komplikovano paljenje, ko je redovno ne koristi kao ja zaboravim kako se pali.
Sta se pravdas, za pismene na racunu lepo pise BRUSILICAEvo šifre alata na fiskalnom i na uputstvu. Prosto, toliko je plaćena.![]()
![]()
A evo i uputstva za komplikovano startovanje![]()
U pravu si 100%Sta se pravdas, za pismene na racunu lepo pise BRUSILICA
U pravu si, pogrešan račun sam okačio greškom, u brzini sam video cenu (koja je skoro ista) i zeznuo se (nisam imao naočare).Prvo je bio racun od busilice pa je promijenio ,cini mi se.