Alati i radionice

Otvoris kuciste alata i pogledas li clanke 18650 i sve tajne ce ti se oktriti ;) a to su da kapacitet nisu dobili stavljanjem skupih 18650 vec dubljim praznjenjem istih i skracivanjem vijeka trajanja , nisu glupi i znaju da alat ne koriste profesionalci i prazne i pune svaki dan vec povremeno i nece krepati u garantnom roku i ako neko koristi i ta krepa nece propasti , da su makita ili devalt propali bi tako jer bi im vratili brdo krepanih baterija.
Uzeo sam hobi alat da ga koristim kad mi zatreba a ne da ga otvaram da vidim sta ima unutra, kazu da je 8Ah a i ako nije nema veze mani odlicno radi posao, tebi ako je smeće kupi druge marke ima ih na tržištu koliko hoćeš

Uzeo sam hobi alat da ga koristim kad mi zatreba a ne da ga otvaram da vidim sta ima unutra, kazu da je 8Ah a i ako nije nema veze mani odlicno radi posao, tebi ako je smeće kupi druge marke ima ih na tržištu koliko hoćeš
Hobi alat se prodaje u prodavnicama alata, hobi alat se popravlja, imas koliko hoces brendova hobi alata ali to nije parkside.

Kupio sam svrdla za metal jeftino u lidlu , bacio , neupotrebljivo, kupio ureznice i nareznice takodje jeftino dok sam ureznicu M10 izvadio iz traktora preznojio sam se , htio da procistim navoj , bacio citavu kutiju odmah. Doslo mi je pod ruku nekoliko neispravnih alata parkside , smece , alat sa aliexpresa je premijum za njihov, u lidlu kupujem one grozdjice u cokoladi i one cokoladice sa kokosom.

Nazad
Vrh