dusanboss
Član
Hmm sad se setih. Stari špric za prskanje. Može i plastika. Samo navoj da pasuje i li da se nekako uklopi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kombi metal-Utrine.Da li neka firma prodaje metalne cevcice?
Ako si mislio na ovako neštoNe znam ni sta je to , produzujem pistolj za izduvavanje, posto nema trenutno u prodaji dugacak, a ja se sad setio
Hvala drugari, sad cu da pogledam i antene, i frizider, a imam i nesto bakarnih cevi ostalo.
Znam da imam negde odgovarajucu, al ne znam gde![]()
Imam već ovakvo svetlo samo je crkla sijalica. Možda bi najbolje da je zamenim jel izgleda da svetlo nije loše.Meni Busch&Muller deluje ozbiljno.
Ako hoćeš nešto ozbiljno.
Doduše, kod nas nema puno izbora..
Svetla za bicikle, LED svetla za bicikle
Svetla za bicikle, uključujući prednja i zadnja svetla, LED svetla. Osigurajte vidljivost i sigurnost na putu. ✓ Brza dostava ✓ Plaćanje pouzećemwww.probike.rs
Evo i sajta proizvođača, gde imaju primere kako koje svetlo obasjava:
Dynamo-Scheinwerfer - Busch + Müller EN
www.bumm.de
Jel nije bolji pravi polovni alat za to kao subitor i mikrometar 180-200mm sa kalibrom oko 200mm, mikrometar i kalibar provjeris kod nekog.Jel ima ovaj alat jos neki naziv ?.Ne mogu na netu naci nista sem ovog i jos jednog isto seta na drugom sajtu ....Treba nam model za 195-200mm rupu.
![]()
INSIZE Kontrolnici za otvor — UniorTeos
za brzu kontrolu unutrašnjih prečnika i širine žljebova hromirana površina 6 komada u garnituriuniorteos.rs
Etalonom namjestis mikrometar , takodje ni mikrometar nije linearan pa provjeris sa vise etalona koliko ti gresi mikrometar.Hvala,to sam trazio manje vise....ok je mikrometar ,nego taj alat za rupe ,izgleda ih ima vise vrsta sa razlicitim nazivima .....