dusanboss
Član
Hmm sad se setih. Stari špric za prskanje. Može i plastika. Samo navoj da pasuje i li da se nekako uklopi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kombi metal-Utrine.Da li neka firma prodaje metalne cevcice?
Ako si mislio na ovako neštoNe znam ni sta je to , produzujem pistolj za izduvavanje, posto nema trenutno u prodaji dugacak, a ja se sad setio
Hvala drugari, sad cu da pogledam i antene, i frizider, a imam i nesto bakarnih cevi ostalo.
Znam da imam negde odgovarajucu, al ne znam gde![]()
Imam već ovakvo svetlo samo je crkla sijalica. Možda bi najbolje da je zamenim jel izgleda da svetlo nije loše.Meni Busch&Muller deluje ozbiljno.
Ako hoćeš nešto ozbiljno.
Doduše, kod nas nema puno izbora..
Svetla za bicikle, LED svetla za bicikle
Svetla za bicikle, uključujući prednja i zadnja svetla, LED svetla. Osigurajte vidljivost i sigurnost na putu. ✓ Brza dostava ✓ Plaćanje pouzećemwww.probike.rs
Evo i sajta proizvođača, gde imaju primere kako koje svetlo obasjava:
Dynamo-Scheinwerfer - Busch + Müller EN
www.bumm.de
Jel nije bolji pravi polovni alat za to kao subitor i mikrometar 180-200mm sa kalibrom oko 200mm, mikrometar i kalibar provjeris kod nekog.Jel ima ovaj alat jos neki naziv ?.Ne mogu na netu naci nista sem ovog i jos jednog isto seta na drugom sajtu ....Treba nam model za 195-200mm rupu.
![]()
INSIZE Kontrolnici za otvor — UniorTeos
za brzu kontrolu unutrašnjih prečnika i širine žljebova hromirana površina 6 komada u garnituriuniorteos.rs