mirosti
Član
Na Aliexpres-u.Da li mozda neko zna gde moze da se nadje DC motor oznaka rs897?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Aliexpres-u.Da li mozda neko zna gde moze da se nadje DC motor oznaka rs897?
Gledao sam i nema takavNa Aliexpres-u.
Ne vredi. Pišemo stalno o tome ovde. Uzmi Parkside, Womax ... bilo šta sa garancijom sve je bolje od tih na čijim baterijama piše napon struje koji može da ubije čoveka. (naravno nije taj napon)Dal vredi birati nešto od ovih kopija aku šrafilica što su oko 3-4000 na KP ili jednostavno uzeti najjeftiniju varijantu (hobi)?
Ne vredi. Pišemo stalno o tome ovde. Uzmi Parkside, Womax ... bilo šta sa garancijom sve je bolje od tih na čijim baterijama piše napon struje koji može da ubije čoveka. (naravno nije taj napon)
Hteo sam neku levu makitu, da mi te baterije budu kompatibilne sa aku makazama...Uzmi iz Lidla, imaš dobru garanciju. Mene crna šrafilica služi već tri godine bez problema, ali ona je sama 6k, punjač i baterije su još 4k. Zelena mislim da baterijama da bude oko 5k
Pa onda da ne uzimam ni makaze...Te baterije nisu nizašta sve jedno
Ne, i ne vidim neku preteranu potrebu za istim.Дали користи неко алат за скраћивање ланаца али не мотоцикла,бицикла него дебљих ланаца које користимо у нашем послу?