grunt
Član
Дај неку слику кад стигнеш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koristio si ih?Te baterije nisu nizašta sve jedno
Jesam. Više puta. U stvar sretao sam se sa njima. Nikad nisam posedova jednu hvala bogu. Ne znam, možda neko naleti na neku da valja. Ja ovih 5-6 što sam video nisu nizašta.koristio si ih?
Neš se ti leba najesti oti makaza!Ma šta im fali, traju već 3 godine rođaku. Meni traju 2 godine.
Za 40 evra, isplati se svake sezone nove kupovati. Ne baterije samo (one su 1.500), makaze sa 2 baterije i punjačem u kompletu. Pa ovde je jedna rezačka dnevnica 7 hiljada, a komplet makaze 4.800 dinara![]()
Da li u ove makitine kopije mogu originalne Makita baterije od 18v?Ja imam i orginalne Pellenc makaze koje sam kupio pre 15 god ,pre dve godine sam iz zezanja kupio makitu sa kp i gle cuda vec dve godine pellenc ne uzimam u ruke nikakve razlike u rezidbi nema osim sto je pelenc 1800 eu a makita sa kp 40 eu
Baterja na pellencu jestee bolja al i na makiti se to resi kupis jedan udarni odvijac i koristis tu bateriju na makazama
![]()
sve baterije su 20 v ova na plavim makazama sto pise 128 v je isto kacenje kao ova velika sa odvijaca i ona traje 4 sata rezidbe ova sto pise 88v traje 2 sata i laksa je 100 grama od ove druge. Baterja od udarnog odvijaca izdrzi 8 sati rezidbe
Oko 700 °C da bi bio siguran . Kad krene da prelazi iz crvenog u narandžasto (da nisi na suncu kad ocenjuješ boju)Neko iskusan može da mi kaže na koliko stepeni treba ugrejati gibanj da bi se posle postepenog hlađenja materijal otpustio, da bi mogao mašinski da se obrađuje?
Makaze testera i udarni odvijac rade posao brusilica NEJoš će da me ubedite da pazarim tu Fejsibuks Makitu. Jel to važi samo za makaze ili za sve alate? Za par nekih pouzdano znam da su đubre ipak ne pravi se sve u istim fabrikama. Nemam lepo mišljenje, ali kad vas 3 kaže da je ok... A cena je i te kako privlačna. Bateriju lako ja nabudžim sa boljim patronama.
Gde kupujete to?
Ne znamDa li u ove makitine kopije mogu originalne Makita baterije od 18v?
Može sa onim prelazomNe znam
verovatno ne
Radiće. 20 i 18 je isti K.nije bitno kacenje to moze da se spoji i kablom a baterija u torbicu i na rame...
napon nije isti....
Na osnovu čega si to napisao?Oko 700 °C da bi bio siguran . Kad krene da prelazi iz crvenog u narandžasto (da nisi na suncu kad ocenjuješ boju)