obi
Član
Te stezaljke mogu ako je odgovarajuću spoljna izolacija kabla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stezaljke koristim dugo tako da sam upoznat s njima (U svakom slučaju hvala vam na informacijiTe stezaljke mogu ako je odgovarajuću spoljna izolacija kabla.
Иде ова без проблема и у армирани бетон кад затреба, а редовне зидове од цигле и блока гдје је користим у 95% случајева и не осјети.Sds plus busilica sa tolikom burgijom,tesko.Tu treba sds max burgija,tj prihvat.
Iste idu na optičke kablove ADSS ove godine je sneg napravio veliki problem. Veliki raspon i na samom prihvatu stezaljke samo svuče spoljašnju izolaciju i kida kabal. Ja sam na teži način saznao za njihovu manuStezaljke koristim dugo tako da sam upoznat s njima (U svakom slučaju hvala vam na informaciji).
Slažem se da imaju mane.Iste idu na optičke kablove ADSS ove godine je sneg napravio veliki problem. Veliki raspon i na samom prihvatu stezaljke samo svuče spoljašnju izolaciju i kida kabal. Ja sam na teži način saznao za njihovu manu![]()
Zaobilazi u širokom luku!Koristi li ko one aku brusilice sa kp makita koliko tu moze da traje baterija?
Ima gomile u kauflandu , odes da kupis 250 grama salame pa uzmes garnituru parkside alata , imaju od busilica , udarnih odvijaca , stemerica , baterija ,alat crni i zeleni , pametne baterije kostaju kao da su makitinePih,ja to nikad ne vidim na vreme.
Dve solucije pa sta je tebi zgodno>Treba da sprovedem neki kabl u dvoristu preseka 5x4mm i u jednom delu treba da se pusti vazdusnom linijom 20 metara. Da li smem samo kabl da pustim ili je pretezak da bi nosio sam sebe na tom rastojanju pa bi trebalo da ima neko pojacanje da se ne nategli vremenom i spusti nize ?