obi
Član
Te stezaljke mogu ako je odgovarajuću spoljna izolacija kabla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stezaljke koristim dugo tako da sam upoznat s njima (U svakom slučaju hvala vam na informacijiTe stezaljke mogu ako je odgovarajuću spoljna izolacija kabla.
Иде ова без проблема и у армирани бетон кад затреба, а редовне зидове од цигле и блока гдје је користим у 95% случајева и не осјети.Sds plus busilica sa tolikom burgijom,tesko.Tu treba sds max burgija,tj prihvat.
Iste idu na optičke kablove ADSS ove godine je sneg napravio veliki problem. Veliki raspon i na samom prihvatu stezaljke samo svuče spoljašnju izolaciju i kida kabal. Ja sam na teži način saznao za njihovu manuStezaljke koristim dugo tako da sam upoznat s njima (U svakom slučaju hvala vam na informaciji).
Slažem se da imaju mane.Iste idu na optičke kablove ADSS ove godine je sneg napravio veliki problem. Veliki raspon i na samom prihvatu stezaljke samo svuče spoljašnju izolaciju i kida kabal. Ja sam na teži način saznao za njihovu manu![]()