Alati i radionice

Da li je onaj veliki crni udarni odvijac bio u Lidlu ove nedelje? Da li ga je neko kupio?
U Šapcu bilo mozda jedno 15 komada a kupaca bilo jedno 50, nisam uspeo da uzmem , umesto da kupci stanu lepo u red, oni u 7-59 stali na ulaz i kad je otvoreno, odmah ti sa vrata unutra.Nisam hteo da trčim do rafa , čak sam i pogresio red jer obicno bude u onom do mesa a sada su stavili jedan red dalje. Nastalo prakticno guranje za tih 15 komada, bukvalno mi uzeli ispred nosa.

Poslednja izmena:
U Šapcu bilo mozda jedno 15 komada a kupaca bilo jedno 50, nisam uspeo da uzmem , umesto da kupci stanu lepo u red, oni u 7-59 stali na ulaz i kad je otvoreno, odmah ti sa vrata unutra.Nisam hteo da trčim do rafa , čak sam i pogresio red jer obicno bude u onom do mesa a sada su stavili jedan red dalje. Nasatlo prakticno guranje za tih 15 komada, bukvalno mi uzeli ispred nosa.
A da ga ima stalno u prodaju po istoj ceni ne bi prodali ni 30 kom. :)
To ti je onaj eksperiment oko ljudske psihe kada stave isto baš u marketu dve kutije sa besplatnim bombonama. Bombone potpuno iste samo što se jedna činija drži stalno puna, a druga skoro prazna. Na kraju se ispostavilo da su ljudi uzeli nekoliko puta više bombona iz prazne činije.

Jbm li ga,znam da nije neki kvalitet tog alata,imam onaj mali crni udarni, jednog sam ubio,dobio sam drugi i prema njemu sam malo humaniji. Bas ga koristimo i za ono sto treba i za ono sto ne bi trebalo tako da on dobro prezivljava i radi. Imali smo neku akciju šrafljenja od par hiljada komada šrafova,to nije ni osetio,ne prija mu milvokijev nastavak i M16...šrafovi. za to je napravljen ovaj veliki.

Jel koristi neku aku makaze za orezivanje, one kineske, sto se prodaju kao makita, za oko 5000din? Vredi li to čemu za sitno orezivanje bašte?
Womax je oko 12 000, Ingco od 9-14 000din, zavisno od jačine.

Trebalo bi da uskoro budu u prodaji Parkside elektro makaze, obično budu u ovo vreme, kraj zime- početak proleća....

Po meni je sve to isti klinac, kina cista.
Drugar je koristio 2 sezone profi, znaci po ceo dan, (radi usluzno) sad je nabavio jos jedne.
Za te pare se isplate njemu za jedan radni dan.
2 baterije izguraju 6h konstantnog koriscenja.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kad ruskim ključem stežete vijke ne točku kako znate koliko da zategnete?
Može li da se pretjera pa ošteti ključ?

Trebalo bi da uskoro budu u prodaji Parkside elektro makaze, obično budu u ovo vreme, kraj zime- početak proleća....
Што би рекли, "speaking of the devil..."

Mislim da su te slabe sto se pune na usb, i malena baterija pa ni ne mogu raditi dugo. One sto se mogu menjati baterije su mnogo bolja opcija.
Ali super sto ce biti, mozda ih i uzmem za probu

Lose te parkside , velike teske i spore a male nozeve ima , nekoliko kineskih modela bolje i od bosha a sada i skuplje jer su se dokazale na trzistu
za takvu velicinu dobre kineske imaju preko 45mm nozeve

Nazad
Vrh