Alati i radionice

C4
+ pustio dim…

nije pao..

8259418d2c99eaec403ab3b108c1ce2c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas na videu gdje testira crne parkside udarne busilice , kaze ovo mu je treca :), jedna je krepala na vidu nije ni radila , i na kraju busi neki beton i uzme tamo pred kraj puno manju udarnu busilicu sa aliexpresa , ONEVAN i sa parkside baterijom izbusi za isto vrijeme 14mm svrdlom beton kao i ta crna udarna parkside , kaze ova sa aliekspresa kostala 30$

Ja sam sad gledao neki video gde Onevan dosla neispravna,nesto oko baterije ....Zato Parkside ima prednost,bar ako ne alat,dobijes novac nazad dok traje garancija ...

Ne znam kako se neko ne seti da otkupljuje neispravne Parkside uređaje i da servisira iste +prodaje delove. Mislim da bi to u Srbiji bio dobar biznis.
Delova ima u Kini samo moraš naći od kog drugog uređaje pasuje.

Juče sam uzeo Pištolj za farbanje 1000 din i Laserski merač temperature za 1600. Ebem ga , za te pare, 3 god garancije. Meri, sad koliko precizno videću mada ne verujem da su i drugi ispod 50€ nešto specijalno precizni. Mana ne može preko 400 °C. Ne verujem da mi više i treba sem za picu.
Peć za napolitanu bi trebala da bude nešto iznad toga tako da neću znati ako preteram sa temperaturom. :(

Imam i ja merac temperature,bese isto kod njih kupljen,nisam siguran sad,jako dobra stvar.Prosle godine bez toga bi se vratio kuci sa zetve psenice ,na dodir ruke pece kuciste lezaja secke,ali preko tog uredjaja vidim da ne prelazi 100c i nema brige.

Ne znam kako se neko ne seti da otkupljuje neispravne Parkside uređaje i da servisira iste +prodaje delove. Mislim da bi to u Srbiji bio dobar biznis.
Delova ima u Kini samo moraš naći od kog drugog uređaje pasuje.

Juče sam uzeo Pištolj za farbanje 1000 din i Laserski merač temperature za 1600. Ebem ga , za te pare, 3 god garancije. Meri, sad koliko precizno videću mada ne verujem da su i drugi ispod 50€ nešto specijalno precizni. Mana ne može preko 400 °C. Ne verujem da mi više i treba sem za picu.
Peć za napolitanu bi trebala da bude nešto iznad toga tako da neću znati ako preteram sa temperaturom. :(

ICOM-Communications.png

call5.jpg

0604800473

BEX Kurirska služba dođe po alat i kada se alat popravi vrate vam. Čućete sve kada pozovete Call centar.

Poslednja izmena:
Mora Zorge. mislim ne mora to u stepen, ali da bi pica bila kako treba moraš da pogodiš nekih 400-450 °C.
Pored testa najbitnija stvar za pravu napolitansku picu.
Dole gde stavljaš testo( pod furune) ne sme preko 280 stepeni, u suprotnom testo izgori od dole bude crno i gorko. A gore treba preko 400C°. Zato u peći dooobro gori plamen dok se pica peče.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Koji Einhell,moze link ?.
Ja sam uzimao u Planeti u njihovom outletu,pre par godina.Bila dobra cena, imaju ono svašta nešto od alata pored Einhella.

A za Parkside više preko 2k dinara ne dajem.Postali su preskupi, a kvalitet sve gori i gori.Poenta tog Parkisde je bila da za par crvenih kupiš alat koji inače košta mnogo više, a sad ispade Parkisde skuplji i od Villagera,Einhella i sličnih.

Taj parkside udarni odvijac koliko sam gledao je testiran po you tube kanalima,realna snaga mu je tu oko 700 pa i do 900-950nm ,ako npr se koristi 8ah baterija i neki mode u njoj preko bluetooth-a gde se dobija extra snaga ...
Ne vidim sad nista od tih kineskih marki od 700-800nm za te pare kao parkside,pogotovo sa baterijom i 5 godina garancije.Ako neko zna nesto slicno za stotinak eura nek slobodno postavi link,meni treba sto jaci udarni odvijac,a da je jeftinije.
Gledao sam po oglasima polovnih udarnih na kabel ,Bosch bese neki gds 30 ili tako nesto ,ide za 140-160 eur,ali bas je koriscen po izgledu,lepsi su dosta skuplji ,on je 1000 nm.Mene malo odbija od njih kabel ....a na baterije nesto slicne snage i jacih brendova ,kosta puno vise.

i ja kazem, tu blize 700nm parkside C4 odvrtanje BILO sa 8ah koju ja imam...al nisam koristio taj blutut mode jer prema iskustvu vecine samo ga brze sje**...sad cekam da ga lidl vrati sa servisa jer se brzo raspao, vec nakon prvog koristenja...npr sa einhelom i 4ah sam uspio odvrnuti na traktoru s gedorom 30 zadnje tockove, stegnuti kilokljucem na 750nm...al sa onim crnim udarnim gedorama....sa obicnim i 450 jedva...

Da ima mnogo i do samih nasadnih kljuceva,pa jos i ako se koriste nastavci ili reducir ako je npr 1 inch prihvat pa prelazis na pola incha ,gubi se mnogo snage.

Nazad
Vrh