Imas na videu gdje testira crne parkside udarne busilice , kaze ovo mu je trecaC4
+ pustio dim…
nije pao..
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas na videu gdje testira crne parkside udarne busilice , kaze ovo mu je trecaC4
+ pustio dim…
nije pao..
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam kako se neko ne seti da otkupljuje neispravne Parkside uređaje i da servisira iste +prodaje delove. Mislim da bi to u Srbiji bio dobar biznis.
Delova ima u Kini samo moraš naći od kog drugog uređaje pasuje.
Juče sam uzeo Pištolj za farbanje 1000 din i Laserski merač temperature za 1600. Ebem ga , za te pare, 3 god garancije. Meri, sad koliko precizno videću mada ne verujem da su i drugi ispod 50€ nešto specijalno precizni. Mana ne može preko 400 °C. Ne verujem da mi više i treba sem za picu.
Peć za napolitanu bi trebala da bude nešto iznad toga tako da neću znati ako preteram sa temperaturom.![]()
Ствано имаш воље да се зезаш да темперираш фуруну за наполитану?Peć za napolitanu bi trebala da bude nešto iznad toga tako da neću znati ako preteram sa temperaturom.![]()
Mora Zorge. mislim ne mora to u stepen, ali da bi pica bila kako treba moraš da pogodiš nekih 400-450 °C.Ствано имаш воље да се зезаш да темперираш фуруну за наполитану?![]()
Dole gde stavljaš testo( pod furune) ne sme preko 280 stepeni, u suprotnom testo izgori od dole bude crno i gorko. A gore treba preko 400C°. Zato u peći dooobro gori plamen dok se pica peče.Mora Zorge. mislim ne mora to u stepen, ali da bi pica bila kako treba moraš da pogodiš nekih 400-450 °C.
Pored testa najbitnija stvar za pravu napolitansku picu.
Ja sam uzimao u Planeti u njihovom outletu,pre par godina.Bila dobra cena, imaju ono svašta nešto od alata pored Einhella.Koji Einhell,moze link ?.
U pitanju je Hazet račva 1/2". 2000 dinNaručio drugaru. Za ove pare mislim da je super prošao. Evo sad je otvorio. Mora samo mast da se ubaci.