Tomić Toma
Član
ESAB Senzorska naglavna maska WARRIOR - esab-warrior-mask | Alatshop
ESAB: Senzorska naglavna maska WARRIOR esab-warrior-mask. Pogledajte opis i karakteristike proizvoda. Ili pogledajte celokupnu ponudu ESAB alata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pazaren je pa sta mu Bog da.Jel se susretao neko sa ovakvim agregatom?
Vojni je.
2kw motor- neki Amer, prvi put vidim.. ima elektro start, 12V.
Koncar generator 1.5kw, uspe da krene motor od 1.5kw, probali danas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
a ja napravio pazar 

Ne fali baš ništa. Imam je dve godine radi bez greške. ima sva podešavanja koja trebaju i za tu cenu mislim da je sasvim ok. Vrlo često po ceo dan nešto pravim po garaži i još ni jednom nisam imao problema sa očima da me je hvatao var ili da nije radila.Шта фали овим "ALFA IN" чешким маскама !?
![]()
Metal-alati | sr | Metal-alati
Odkrijte naše visokokvalitetne alate i opremu, dizajnirane za profesionalce i ljubitelje „uradi sam” projekata. Brza isporuka i sigurno plaćanje.metal-alati.rs
Imam onu iz Lidla. Čas radi, čas ne. Užas živi. I mene zanima kakve su, ovu iz Lidla ću da vratim.Ljudi sta mislite o kvalitetu tih maski koje se prodaju po sajtovima za prodaju alata? Cene su za 5 i vise hiljada nize u odnosu na prodavnice gde se prodaje oprema za zavarivanje. Alfa in u Proficut-u je oko 100 e, a npr. Binzel adf 600 na sajtovima je od 7500 dinara a u var sistemu oko 15 000 dinara. Da li su po sajtovima kao neke kopije, ili jednostavno ovi u prodavnicama hoce veliku zaradu?
Ти си из Бечкерека. Јеси ли погледао шта имају у "Велдгасу", близу стадиона "Радничког"?Imam onu iz Lidla. Čas radi, čas ne. Užas živi. I mene zanima kakve su, ovu iz Lidla ću da vratim.
Mnogo ih ima .Sa nekima radim ali uglavnom su u soškama.Ništa ne prodajem.Druze koliko imas busilica?
Zapazio sam da prikupljas kao hrcakda li prodajes ili sve ostavljas za sebe?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jel si proverio da li stator i četkice dobijaju struju? Ne postoji pozdan način za proveru statora i rotora, ali ako dobijaju struju, četkice i kolektor su ispravni, 99 % je nešto od ta dva . Jel to na statoru rdja ili je nagoreo?Prvi put vidim da samo dve žice ulaze u stator ,druge dve su spojene .Ne znam ni kako bih je prevezao po starinski ako je elektronika odkazala.Kako proveriti elektroniku ?
Komšo ,vidi kod Veber a Ja sam naišao na neku akciju pre izvesnog vremena i za sada služi .Imaju Tekmen za 12-13000.
Imas kod njih i optrel weldcap na akciji za valjda 14000Imaju Tekmen za 12-13000.
alatzasve.rs