grunt
Član
И ја кључеве са крцкалицом ебо сам им кеву у ремонту комбајна ни један није попустио....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam kupio kod njih Tekmen,bila je 6000.00 i odlicna jeImaju Tekmen za 12-13000.
Jel si proverio da nije možda u pitanju prekidač za promenu smera? Pošto si i njega sad isključio moguće da je i on pravio problem. Prveri ga unimerom. U jednom položaju bi trebalo da spaja ulaze 8-5 i 7-6 a u drugom 8-6 i 7-5.
Што схватиш када се до'ватиш првог посла са таблом лима испред себе.Danas u Lidlu kupio grickalicu za lim. Mogu vam reci, odlicna stvar.
Haha tabla lima, to se nece desiti, nisam ja profesionalni limar, kupljeno nek se nadje u kuci. Inace rasklopio sam glavu i iznenadio se da ima iglicaste lezajeve unutra ali sa nedostatkom tovat masti. Napunio, sastavio i sad i puno tise radi.Што схватиш када се до'ватиш првог посла са таблом лима испред себе.
To su sve igre bez granica.Lepo je kolega Bubu rekao:Narkomana od droge možeš izlečiti ali nas od gvožđa ne možeš!!!
U jbt! Znači ovo malo iskustva što sam imao sa ileglnim supstancama nije ništa? Tek sam sad nehebo?Znaš kako sam usput pre neku godinu čuo na pančevačkom buvljaku nedeljom. Kaže, kom rdja udje pod nokat (pod kožu) celog veka njuška po gvožđu.
То што си им'о посла са "Фураданом" и "Креозаном" је дечија игра у односу на ово са "гвозјем".Znači ovo malo iskustva što sam imao sa ileglnim supstancama nije ništa?