Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj motor ima jedan startni a drugi radni KondenzatorMozda neko zna..motor mi je na mjesalici u onoj plasticnoj kutiji i u poslednje vrijeme nemoze gonit punu mjesalicu,jednostavno stane cim je napunim sa materijalom a ovako radi sasvim ok...Jel to motor oslabio il nesto drugo je u pitanju
Na co2 aparate se baš i ne spoznam previše pa me nešto zanima,sutra idem gledat varstroj varmig 175 po priči vlasnika bezhiban.Kaže da je bila origi diodna ploča od 8 dioda zamenjena sa 12 dioda šta to znači dal je jači po amperaži,intermitenciji ?Aparat ima 220 i 380v priklop skupa sa punom 10l bocom,kolutom žice je cena 220eur i po slikama lepo očuvan.
![]()
Danas sam bušio neku rupu sa 10 tkom burgijom .Izlaz rupe je bio na sastav dva materijala pa sam mislio da će na izlazu da kida ruke .Ovaj bošov sistem je fantastično odreagovao ,samo krrrrrrr.Nema kidanja ruku.
Poslednja kupovina za ovu godinu. Konacno sam naleteo i na dva Nemacka Belzer "pokvarena" srafcigera.
![]()
Ja sam odlucio da pocnem sa odvikavanjem od kupovine alata. Bukvalno je to teska droga i koliko god da kupujem uvek ima nesto sto bih uzeo. Mozda bas ako mi je nesto neophodno, inace ostacu bez finansijaPoslednja kupovina za ovu godinu. Konacno sam naleteo i na dva Nemacka Belzer "pokvarena" srafcigera.
![]()