lovac luka
Član
Ako se cesto koristi nece stici da zardja
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je bolje (i jeftinije) raditi na plazmi taj tip komada ?Ako hoces.posalji mi crtez sa merama na viber,poslacu coveku sto meni sece na laseru,kad ti odradi.poslace ti aksom,platices prilikom preuzimanja.
Kako ispraviti savijene metalne hidraulicne cevi?
Kupis druge ili nadjes na otpadu. Bar toga sad ima koliko hoces. Zabimljivo je koliko ljudi idu daleko sa silnim hidraulicnim izvedbama gde forsiraju creva hidraulicna. A ovi sto prave creva klepaju li klepaju i neretko valjaju creva slabijeg kapaciteta pa pucaju i cure.
Mozda je bolje (i jeftinije) raditi na plazmi taj tip komada ?
Danas sam bušio neku rupu sa 10 tkom burgijom .Izlaz rupe je bio na sastav dva materijala pa sam mislio da će na izlazu da kida ruke .Ovaj bošov sistem je fantastično odreagovao ,samo krrrrrrr.Nema kidanja ruku.Istina je i ovo što Kiraj kaže, male bušilice znaju veći problem da naprave. Mala jednoručna Bosch od 450W mi je daleko više puta zavrnula ruku od ovih velikih.