Alati i radionice

Bude li ovaj crni parkside kod nas? Ja bih ovakav jedan odvijac
Ja sam narucio preko prijatelja iz njihove online prodavnice pa mi on poslao ovamo busom.
Neznam dali će ih biti kod nas u njihovim prodavnicama... A iskreno, nisam hteo da čekam od nedelje do nedelje kad im budu došli u moj grad.

Каква је моторка, та на акумулатор?
Nije bas nesto ali bar radi.

Moze da se radi sa njom na laganini način ali za ozbiljno sečenje po meni nije.

Poklopac i stelovanje (zatezač lanca) su bas slabo napravljeni i mora dobro da se pazi da nebi odmah bilo skršeno. Ono ulje sto dali uz njega je BIO znaci odma u kantu.

Ovo je za oko kuće za sitniš da krati a za više ne.

Cekaj, preko lidl stranice se moze naruciti parkside alat kao neki alat ovde iz wobyhausa?

Cekaj, preko lidl stranice se moze naruciti parkside alat kao neki alat ovde iz wobyhausa?
Da, na Lidl.de narucio kod njih direktno.
I došlo poštom kod prijatelja.

Samo cim videli da ide prodaja odmah cenu na baterije 10eur gore a za ovaj crni odvijac 20eur gore. Posto sam za sebe naručio 08.01.2022 a vec 17.01.22 cene skočile.

Taj crni udarni odvijac po nekim testovima na netu ima pravih 450-500nm ,tako nesto...Kupiti milfaki ili neki drugi brend te jacine kosta mnogo vise od parkside-a ....

Taj crni udarni odvijac po nekim testovima na netu ima pravih 450-500nm ,tako nesto...Kupiti milfaki ili neki drugi brend te jacine kosta mnogo vise od parkside-a ....
Dosta je težak, pošto koristim Milwaukee 1/2 vec dve godine. Ovaj mi se čini da je teži a kud i kamo slabiji.
Ja sam ga kupio jer mi treba u drugoj garaži povremeno a i iz radoznalosti

Da, na Lidl.de narucio kod njih direktno.
I došlo poštom kod prijatelja.

Samo cim videli da ide prodaja odmah cenu na baterije 10eur gore a za ovaj crni odvijac 20eur gore. Posto sam za sebe naručio 08.01.2022 a vec 17.01.22 cene skočile.
A carina i to?
Znam da je neko od rodbine slao pakete iz njemacke ovde i cijena je bila 5-10e.

Jedino sto je problem je garancija. Ako rikne valja slati nazad rodbini u njemacku pa se oni moraju zajebavati u lidlu..

A carina i to?
Znam da je neko od rodbine slao pakete iz njemacke ovde i cijena je bila 5-10e.

Jedino sto je problem je garancija. Ako rikne valja slati nazad rodbini u njemacku pa se oni moraju zajebavati u lidlu..

Busom košta paket (60x40x40cm kg nebitno) Rosenheim D do Kruševca u mom slučaju 40eur. Carinu je vozač sigurno platio

E garancija je problem. Moralo bi nazad ako ne prihvati naš Lidl.

Mislim da nijedan uredjaj iz te crne serije nije bio kod nas, takodje jedan drugar mi hvali crnu udarnu bušilicu-štemaricu (220v)iz Lidla, isto kao ove tvoje u kutiji doneli mu iz Nemačke, baš je dosta koristi i sluzi mu dobro vec par godina. Ja i dalje ostajem pri tome da iz lidla više ne kupujem ništa što ima kabel i radi na 220 V.

Bilo je tih crnih,to su ti performance modeli mislim.Bili su manji udarni odvijaci mislim i busilice i jos par kojekakvih cuda,sve aku naravno.Ali ova veca udarna,poprilicno sam siguran da nije bila.Ja samo pratim one njixove akcije na sajtu,tu kad izbace sta ce biti od alata ,to je to.Ne verujem da od tih bitnijih alata su bili u prodaji kod njih a da prvo nisu okacili na sajtu.

Nazad
Vrh