Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prva slika je iz Stopanje a druga je bila iz pečenjare kod Gandija na izlaz iz Kragujevca.
Pravo da ti kažem, ja sam samo gledao gde vruće skinuto sa ražnja i tu sam svraćaoJel imas neku preporuku za pecenjaru iz stopanje ili su sve dobre
Planiramo da ih obidjemo u toku februara
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Još radi LIDL uvek kažem nije za preko 8mm debljine!!!!!A i kad luka kaže za onaj iz lidla da nije loš, treba razmisliti i o ovom kzubru... Možda stvarno nije loš, a dobra stvar taj plazma sekač, baš mi se svideo...
Ooo dasta da je ispravan kraj. Mogao je taj jos dugo. Ganja se to sve dok kugla 2/3 ne krene napoljeNaravno da je izreklamirao sponzore, pa od toga zarađuje...
Ja nešto nisam primetio da je odsekao ispravan kraj, al ajd možda slabo zapažam...
I kako vašarski kad ima istu oznaku kao odsečeni deo..
Искрено ја том Пакију што вари, зупчанике не би дао да ми вари шарке на свињцу. Кригер је примаријус за њега човек све лепо објаснио како се шта ради, а онај Паки што га Урош ископао вилама док је тражио глисте за пецање је било смешно. Лик вари зупчаник на секу од бунара апаратом који једва може контакт да успостави са масом. Овај Кригер је професионалац дуго га већ пратим и може јако пуно да се научи од њега.Tip se nakitio kao petao, odsekao ispravan kraj originalni, zavario vasarski i usput izreklamirao sto je mogao od sponzora. Ovo mali Paki sto navaruje zupcanike kamiona zavari u papucama dok ceka dorucak