Alati i radionice

A i kad luka kaže za onaj iz lidla da nije loš, treba razmisliti i o ovom kzubru... Možda stvarno nije loš, a dobra stvar taj plazma sekač, baš mi se svideo...

Ако су већ Крагујевчани ти што продају плазморез, што не одеш "лично и персонално", па из ћитаба који иде уз апарат, не видиш који му је проток потребан? Колико ја ценим, балон од 100 л. је ОК, а ако имаш стандардних око 250 л. по минути протока ваздуха, требало би да имаш да пеглаш практично нон-стоп (има и плазморед какву интермитенцу; не тера ни он нон-стоп).

И маску да купиш... и наочаре оне обичне заштитне. Да се не убогаљиш к'о прошле зиме.

Imam jasic cut 100 plazmu, na terenu je koristim sa abacom od 50l. Sasvim korektno je gura, nije ga dobojac u radionici ali vrsi poso

A i kad luka kaže za onaj iz lidla da nije loš, treba razmisliti i o ovom kzubru... Možda stvarno nije loš, a dobra stvar taj plazma sekač, baš mi se svideo...
Još radi LIDL uvek kažem nije za preko 8mm debljine!!!!!
Lično sam prezadovoljan dosta stvari je uradila baš se naradila!!!!
Naravno ova je jača 2,5 puta a sad ako je to stvarno istina i stvarno ima garanciju vredi uzeti
Štedi i vreme i novac!!!!
Na kombajnu na krpačini me spasila !!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Tip se nakitio kao petao, odsekao ispravan kraj originalni, zavario vasarski i usput izreklamirao sto je mogao od sponzora. Ovo mali Paki sto navaruje zupcanike kamiona zavari u papucama dok ceka dorucak
Искрено ја том Пакију што вари, зупчанике не би дао да ми вари шарке на свињцу. Кригер је примаријус за њега човек све лепо објаснио како се шта ради, а онај Паки што га Урош ископао вилама док је тражио глисте за пецање је било смешно. Лик вари зупчаник на секу од бунара апаратом који једва може контакт да успостави са масом. Овај Кригер је професионалац дуго га већ пратим и може јако пуно да се научи од њега.

I meni onaj ne deluje kao pravi majstor, mozda gresim ali na prvu....

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh