Ovih vecih nema,ima samo 16 21 23 25 vise komada koliko sam mogao da vidim,nisam preturao mnogo...Da nema komsija jos tih kljuceva za prodaju?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovih vecih nema,ima samo 16 21 23 25 vise komada koliko sam mogao da vidim,nisam preturao mnogo...Da nema komsija jos tih kljuceva za prodaju?
Eeeeee jbg,svasta se moze naci po tim gomilama koje dodju od preko.Ovih vecih nema,ima samo 16 21 23 25 vise komada koliko sam mogao da vidim,nisam preturao mnogo...
Kad dodje nova tura javljamEeeeee jbg,svasta se moze naci po tim gomilama koje dodju od preko.
Odakle ste o hvala unapred.Kad dodje nova tura javljam
RatkovoOdakle ste o hvala unapred.
Uz malo muke to moze biti 17 22 24 i 26Ovih vecih nema,ima samo 16 21 23 25 vise komada koliko sam mogao da vidim,nisam preturao mnogo...
Ali na ključu i dalje piše 16,21,23 pa onda se uvek treba setiti da si ga prepravio...Uz malo muke to moze biti 17 22 24 i 26
Ja sam obrusio i sa brojevima otkucao druge radio sam zato i kazem kako sve moze Jedino neznam kako sa okastima?Ali na ključu i dalje piše 16,21,23 pa onda se uvek treba setiti da si ga prepravio...
Haha jesam, ali me ispalise sa 2kg i 750g čokoladne bananiceJe si li ti to potpisao neki ugovor o reklamiranju Parkside a
E taj udarni na baterije ja cekam,izgleda bice na sveti nikad u ovoj vukojebini od zemlje,jeb lidl....sve neke gluposti od alata svake nedelje.