Kremator
Član
Sio mu ga djuroEvo nesto za svakoga ,da odvije sraf tocka na autu i ''ponesto'' na traktoru-kombajnu.
https://www.kupujemprodajem.com/ala...wf1ds-121c-aku-udarni-odvijac/oglas/124858497
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sio mu ga djuroEvo nesto za svakoga ,da odvije sraf tocka na autu i ''ponesto'' na traktoru-kombajnu.
https://www.kupujemprodajem.com/ala...wf1ds-121c-aku-udarni-odvijac/oglas/124858497
Važi, nije da nisam i ja gledao tu crnu seriju, meni se na prvu loptu svideoČastiš piće ako bude?
Pa koji uredjaj? Eto ja častim.Častiš piće ako bude?
Ali za pneumatiku treba imati i ozbiljan kompresor. To je opet još 500 € za neki srednji.
Imaš piće ali bezalkoholno. Nema udarnog odvijaca .Aku šrafilica, lisičarka, ubodna testera i kombinovan čekić hilti što zovu.
Cuo vise puta tu izreku. Sta znaci to ,koji je smisao ako nekog ne mrzi ?Sio mu ga djuro
Ако гледаш на то шта је било лане у ово време, мож' да се зезнеш - две године уназад, око Нове године, износили су глодалицу за дрво, ал' ево ове године је нисам дочекао.Aku šrafilica, lisičarka, ubodna testera i kombinovan čekić hilti što zovu.
Cuo vise puta tu izreku. Sta znaci to ,koji je smisao ako nekog ne mrzi ?
To ovde u KŠ i rade u obe "Linde" cekaju i čim se otvori juriš. Udaranje kolicima, trčanje itd živ haos. Posle vidiš na buvljak počinje preprodavanje.Teško da će neko uspeti da kupi performance Parkside alat, preprodavći će opustošiti rafove časkom.
Meni fali jedna 4Ah baterija za crnu šrafilicu, da ne skidam stalno sa udarnog odvijača ali za tu bateriju bih morao da čekam od ujutro kada se pojavi u ponudi
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Biće nešto od crnih uređaja od 14.2.
Moze kolegaNema problema kolega, tu smo da se ispomažemo.
A možemo i da smažemo kilu pečenja u Stopanji..
Nažalost ne Aco zvizno bi odavno od pritiska da sam stalno uz pečenjeKardan ti ovo profi radis ili samo za slikanje i kućnu upotrebu?