Alati i radionice

Kod ovih jasica malo me nervira sto nemaju rucku za nosenje nego samo onaj kais, pa sam na ovaj sto je terenski improvizovao nesto i ispalo dobro. Onda sam skocio do Prhova i pocastio ga novim binzelom.
c78151f979f0809cb1128da76d324ff4.jpg
b7e5f04c33b133dfa6a9f84fc0c20cba.jpg

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Taj je Aco mb 15 a na starom rotoru imam mb 25. Njega ne koristim i nisam upalio ne znam od kad ali volim da ga gledam, ipak to mi prvi co2 i taj je zaradio bas dosta.
5ba98a26722970db35fcc572955ca2e4.jpg

Dao sam nekoliko Fein brusilica mlađem sinu .Sada je i on počeo da kupuje bez kabla.Deluje očuvana pa ćemo je "čačkati ".Ova nosi ploču od 180 mm.
Da li može da radi sa 230 mm pošto je brza ,ima 8600 obrtaja ?

Bolje nemoj, ja sam to radio pa zbog velike brzine jako greje metal i teze ga sece, i oce nekad ploca gadno da radi osmice. Pricam o kombinaciji ploca 230 i 8500 rpm.

Slažem se sa svima koji su odgovorili ,moj stav je isti ali mlađi bi da proba.
Svojevremeno dok nismo imali ovoliko brusilica ,radili smo ,230 na jednu brusilicu ,kada se istroši do oko 180mm ide na drugu koja je predviđena za 180 mm i na kraju na malu.

Fale "čeljusti" i pločice pa da bude prava kočnica.Mala šala ali ovakvu kočnicu nisam video niti sam znao da postoji .Vide se neke ogoljene žice pa je verovarno struja "opaučila" .kada malo otopli nastavljam čačkanje.

Samo su ti 33_42 nzm za šta ih možeš koristiti??
Imam jedan set colovnih original JD ključeva koji tako skuplja prašinu ne služi nizašta!
Imam negde i set colovnih gedora i inbusa
Isto skuplja prašinu a šta ću kad volim
Sad sam kao racionalniji u poslednje vreme ne kupujem baš sve što mi se svidja

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Samo su ti 33_42 nzm za šta ih možeš koristiti??
Imam jedan set colovnih original JD ključeva koji tako skuplja prašinu ne služi nizašta!
Imam negde i set colovnih gedora i inbusa
Isto skuplja prašinu a šta ću kad volim
Sad sam kao racionalniji u poslednje vreme ne kupujem baš sve što mi se svidja

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nek ima u kuci,leba ne trazi

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Evo ako nekome treba bošov odvijac za velike gedore,ceni ga 100e...
ea27d672a37bb7ee20e3de5138c1e3f4.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Fale "čeljusti" i pločice pa da bude prava kočnica.Mala šala ali ovakvu kočnicu nisam video niti sam znao da postoji .Vide se neke ogoljene žice pa je verovarno struja "opaučila" .kada malo otopli nastavljam čačkanje.

То сам из моје брусилице све избацио, сад је лакша и ради ко сат( нисам је узео у руке више од годину дана, можда и не ради више).

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

То сам из моје брусилице све избацио, сад је лакша и ради ко сат( нисам је узео у руке више од годину дана, можда и не ради више).

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Verovatno će i ovde biti izbačeno .:sjasi:

Nazad
Vrh