Alati i radionice

Ovo je prvenstveno za giros i piliće :D Sav materijal imam sem boca,mislio sam da ću lakše da ih nabavim,ali ceo dan preturam po oglasima i nigde nema više komada,a i ovi što prodaju na komad uglavnom "ispravne" pa lupaju cenu samo tako.

Hteo sam samo sebi da napravim,ali skočili i ostali da hoće i oni pa se nakupi već 5kom.
https://www.kupujemprodajem.com/ala...n-velika/oglas/131179830?filter_id=1490484701

Pretpostavljam da si ovoga već video, ima 4.komada.

Više sam ciljao na predlog uređaja koji se dobro pokazao. Pozajmljivao sam od druga neki koji detektor sa kojim nisam mogao da nađem gde su žice, doduše taj je dosta star pa rekoh možda sad ima nešto modernije i efikasnije...

Evo slike aparat..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
66288a0da22d54a6f3c13c4b77e5d814.jpg

Kupite kineza da on ne bi vas:( ali dobri su Kzubr,uzeo 400n model isplati se samo sto ne treba stari trafo da cickam na ledja.

Evo slike aparat..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
66288a0da22d54a6f3c13c4b77e5d814.jpg
Jeste, to je ta nova serija kzubr aparata. Samo je mana sto ovi novi imaju 160a dok stari 200a..
Ovaj novi kzubr 700n(cjenovno isti kao i taj 500n) ima bruku podesavanj, kao neki profi aparat: 2t,4t, lift tig, debljinu zice stelujes na dugme, automatski podesava brzinu zice itd.

To je za profesionalce koji svaki dan rade pa im se isplati dati tolike novce. Meni detektor treba povremeno, npr. sad mi je trebao tri puta u mesec dana, a pre toga mi nije trebao uopšte možda 5-6 godina... Ne mogu priuštiti ovakav uređaj.

Nisam ja kupio ovaj uredjaj iz istog razloga, ali sam koristio (dobio da se posluzim). Koristio sam neke jeftinije iste firme i rezultati su onako... Nismo ubusili nista pod naponom, a vodovod smo srecom izbegli. Imam neke iz lidla i jos neke kupljene za neke sitne novce, ali to jednostavno nije bas pouzdano. Pisti gde nema nicega, tamo gde znam da ima nesto nekad pisti nekad ne pisti i tako...

Nazad
Vrh