Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo se mjeri emisija izduvnih gasova.U prilog mirostievom pitanju , a nevezano , ivezano , u SADu , sad dali u nekim sav drzavama ili svim neznam , nema uopste godisnjeg tehnickog pregleda ispravnosti auta kod registracije . Polaze od toga de je nebitno dali je auto isspravan ili ne , bitno je kako se vozac ponasa .
Što se tiče Aku alata lidl ga je obesmislio do bola sa tim prodavanjem bez baterija.Pa još kad im baterija skuplja od alataGledam u "dojšland" katalogu plinski top 70e..
I novi prakside punjac 50 E, nova generacija baterija isto poskupa, ali ovi black alati nisu nesto skupi (oko 50e se krecu).
Ne znam, niti moze da se procita na nalepnici. Uglavnom mnogo bolje od onih klasicnih tankih rukavica.Koja je to tacno marka naziv...
Mi ni nemamo lidl kolega.Što se tiče Aku alata lidl ga je obesmislio do bola sa tim prodavanjem bez baterija.Pa još kad im baterija skuplja od alata
Al ova kolica ću da pogledam i uzmem ako ima za ove pare.Jer ne verujem da će kod nas da se pojavi skorije i da će da bude ova cena.
Mnogo bolju ponudu imaju Hrvati nego mi.Uvek se iznerviram kad gledam hrvatski i naš katalog.Deluje kao neka diskriminacija
Što se tiče Nemačke ima mnogo povoljnijih od Lidla,ali moraš da živiš gore da bi ulovio te akcije,meni uspelo samo jednom za baterijsku šrafilicu nova na popustu 20€ sa dve baterije i koferčetom u Baumarkt-u.U njemu šta možeš da kupiš za 1€ i kakve ludačke akcije imaju jedino zato bih živeo gore.
Jeger bude povoljan kod njih.Ma bitno je u LIDL uzeti viskić CAPTAIN KUK odličan pakovanje 0,7l oko 400 kinti vrh je stvarno
Jebo ti te alate
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Misliš na ona španska od 500din?Iz Lidla samo Vino,za smešne pare prodaju baš kvalitetna vina
Da,za taj novac nema bolje.Misliš na ona španska od 500din?
Francuska od 400 din nisu bolja od vranca.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka