Alati i radionice

U prilog mirostievom pitanju , a nevezano , ivezano , u SADu , sad dali u nekim sav drzavama ili svim neznam , nema uopste godisnjeg tehnickog pregleda ispravnosti auta kod registracije . Polaze od toga de je nebitno dali je auto isspravan ili ne , bitno je kako se vozac ponasa .
Samo se mjeri emisija izduvnih gasova.

Gledam u "dojšland" katalogu plinski top 70e..
I novi prakside punjac 50 E, nova generacija baterija isto poskupa, ali ovi black alati nisu nesto skupi (oko 50e se krecu).
Što se tiče Aku alata lidl ga je obesmislio do bola sa tim prodavanjem bez baterija.Pa još kad im baterija skuplja od alata :D

Al ova kolica ću da pogledam i uzmem ako ima za ove pare.Jer ne verujem da će kod nas da se pojavi skorije i da će da bude ova cena.

Mnogo bolju ponudu imaju Hrvati nego mi.Uvek se iznerviram kad gledam hrvatski i naš katalog.Deluje kao neka diskriminacija :ROFLMAO:

Što se tiče Nemačke ima mnogo povoljnijih od Lidla,ali moraš da živiš gore da bi ulovio te akcije,meni uspelo samo jednom za baterijsku šrafilicu nova na popustu 20€ sa dve baterije i koferčetom u Baumarkt-u.U njemu šta možeš da kupiš za 1€ i kakve ludačke akcije imaju jedino zato bih živeo gore.

Što se tiče Aku alata lidl ga je obesmislio do bola sa tim prodavanjem bez baterija.Pa još kad im baterija skuplja od alata :D

Al ova kolica ću da pogledam i uzmem ako ima za ove pare.Jer ne verujem da će kod nas da se pojavi skorije i da će da bude ova cena.

Mnogo bolju ponudu imaju Hrvati nego mi.Uvek se iznerviram kad gledam hrvatski i naš katalog.Deluje kao neka diskriminacija :ROFLMAO:

Što se tiče Nemačke ima mnogo povoljnijih od Lidla,ali moraš da živiš gore da bi ulovio te akcije,meni uspelo samo jednom za baterijsku šrafilicu nova na popustu 20€ sa dve baterije i koferčetom u Baumarkt-u.U njemu šta možeš da kupiš za 1€ i kakve ludačke akcije imaju jedino zato bih živeo gore.
Mi ni nemamo lidl kolega:haha:.

Neki nas covjek je pokazivao cijene kod njih, ja kad se nisam izvrnuo..
Kila sarafa 5e, natovaris u kesu 20 vrsta sarafa i placas koliko ima sve ukupno kila...

Mislim da ovi Indijci ili Turci hoce da upropasti Nasu poljoprivredu sa njihovim rezervnim delovima i mehanizacijom😁
Danas razbusivao kucista ventila hidraulične pumpe za 560,manje rupe ne mogu da prodju brezoni,resim to kad na jednoj kulisi klip ukrivo izliven i obradjen,vratio na kraju stare delove.
https://postimg.cc/5jmWy5Tq][/url]

Poslednja izmena:
Има ли неки осигурач у себи?
Шта су ми урадили миши. Могли су пожар да изазову.
7318249b1e2493dd516db5e1bbfb86be.jpg

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Nisam otvarao ,ne znam šta ima.Mislim da ovo dugme ima funkciju restarta,ako prekorači 4 A.Ovo nisam siguran ,nego pretpostavljam.

Nazad
Vrh