Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su ove nitrilne rukavice, trebalo bi da se teže cepaju. Ja sam isprobao dosta tih rukavica i teško je naći kvalitetne.Drugari jel koristi ko one tanke rukavice kad radi nesto oko mehanike,ulja,nafte?Gde i koje kupiti
To su stari CO2 , trafo sa diodnim mostovima.Pitacu sutra kad odem do majstora sta je bilo u njima jer ima vise komada i co2 i inverteri i trafoi,danas nisam stigao da odem bio do bolnice na pregledu i previjanju ceo dam izgubi lebac mu poljubim
Te su rukavice kod mene ja mislim 25e paket...To su ove nitrilne rukavice, trebalo bi da se teže cepaju. Ja sam isprobao dosta tih rukavica i teško je naći kvalitetne.
Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka
Naravno, te sam aparate i ja nekada sklapao. Imao si sve delove da kupiš i sklopiš sebi aparat snage koja ti odgovara..To su stari CO2 , trafo sa diodnim mostovima.
E jbg, priznajem da sam se i ja zarekao da kod njih ne kupujem ništa sa kablom, ali za ovu testeru nisam imao nikakvu alternativu osim dvostruko skuplje skoro iste u Wobiju..Mirosti, nisam očekivao od tebe da se vratiš robi iz Lidla . Ja sam sebi rekao da nista vise iz Lidla neću kupiti što ima kabel da se ukljucuje u struju . Male brusilice sam vratio, neke lampe sam vratio, doduše cirkular za drvo mi još dobro radi mada sam ga malo prepravljao.
Lidl je kretenizam po pitanju dostupnosti robe.Htedoh da uzmem onu pumpicu koju pogoni bušilica 500din i u dva Lidla nema.