MOMOSARIC
Član
To nebi mogla fotocelija vec nesto kao mini radar ,neznam kako se zove . Mozda bolje kao neke pipalice sa prekidacima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PIR senzor.To nebi mogla fotocelija vec nesto kao mini radar ,neznam kako se zove . Mozda bolje kao neke pipalice sa prekidacima
Kao kod senzora na sejalici, sa jedne strane izvor svetlosti a sa druge prijemnik, i kad dođe do prekida svetlosti reaguje. Samo tu treba i optika zbog rastojanja.Moze al sa fotocelijom neznam kako
Ali dodavanjem elektronike mozes izvesti ono sto sam ja napisao.Dobro kaže dukej. PIR senzor samo mu ograničiti ugao detekcije da ne otvara kad neko samo prolazi ili stoji kraj kapije.
Pitacu sutra kad odem do majstora sta je bilo u njima jer ima vise komada i co2 i inverteri i trafoi,danas nisam stigao da odem bio do bolnice na pregledu i previjanju ceo dam izgubi lebac mu poljubimJesu li to invertorski aparati ili klasični trafoi koje si ti video da pojačavaju?
Moj aparat je hardverski identičan sa ovim od 195A (koji vari do elektrode 5).
Izlazna prigušnica je znatno masivnija nego na Kzburu od 400A.
Dakle, potreban je samo firmware da flešuje bios kako bi imao tih 195A(koji mi verovatno nisu ni potrebni).
Evo unutrašnjosti 'mašine'..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
A gde je pecat?Pro'ektantski tim opet srlja..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Kad si gledao u Sprintu imao si na uglu 20m pre Sprinta radnju Tehnotronik,sad sam gledao na sajtu imaju kućišta za jednu i dve baterijeHvala vam obojici!
Mislio sam da li ima negde kod nas, slab sam sa tim naručivanjem iz inostranstva. Ja sam gledao u Sprintu u Novom Sadu - nema, gledao sam i po pijacama i vašarima kod ovih koji prodaju baterije - ali nema, ima slično ali sa punjačem a to neću. Ne videh ništa slično ni na KP.
Ima dobre oceneKolege, planira li neko da kupuje novu Acu bušilicu ?
Ima ovaj set na popustu STANLEY FMCK461C2
STANLEY FMCK461C2, Set akumulatorska udarna busilica-odvijac + udarni odvijac
STANLEY FMCK461C2, Set akumulatorska udarna busilica-odvijac + udarni odvijac Stanley akumulatorski set alata. Hamer aku bušilica sa motorom od 2 brzi...www.bcgroup-online.com
Ja imam njihovu Acu bušilicu već 2 godine, prezadovoljan sam sa njom, nije hamer kao ova ali imaju metalni futer,prihvat burgije Fi 13, brzi punjač koji bateriju 2AH puni za oko 40 min...
Meni iz ovog seta treba Acu udarni odvijač Stanley FMC645D2, bušilicu sa punjačem i baterijama imam, problem je što ovaj udarni odvijač kod nas ne može da se kupi pojedinačno kao na zapadu, već ih "pametni" uvoznik uvozi SAMO U PAKETU sa Acu bušilicom ili Acu Brusilicom...
Ako je neko zainteresovan za dogovor, nek se javi na PP
Redovna cena ovog seta je
Stanley FMCK461C2 , FatMax, 2x2.0Ah, Set aku alata , 2x2.0Ah
Stanley set aku alata Stanley FMCK461C2 , FatMax, 2x2.0Ah, FMC625 + FMC645 - Stanley aku bušilica + Stanley aku udarni odvrtač , profesionalni set za najtežu upwww.prodavnicaalata.rs