AcA OPEL
Član
Miltone nek je srecna masina.
Kazi mi jel si radio ili barem gledao u radu HUGONG EXTREMIG 200 LCD ili PMIG 200?
Kazi mi jel si radio ili barem gledao u radu HUGONG EXTREMIG 200 LCD ili PMIG 200?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
250A tera 1,2?Fala Aco, nisam sa njima radio ali sam skoro kupio huga mig stick 251 i ono je ubica sa 1.2 zicom. Juce je neko okacio na kp da prodaje bas taj extremig 200 lcd ali puno ga ceni 70 000 a novi kosta 78.
Директна искуства немам, али сам јесенас тражио неке информације о пуњачима њихове тестове, па и о том 5-амперском из "Лидла". Најсажетије: ради пос'о како треба, оправдава цену.Jel ima neko iskustva sa ovim punjacem
Bravo sefe, sve sto rece ziva istina.I jedno i drugo ima svoje prednosti i mane,mislim da je najveci problem kod zice sto trazi cistiju povrsinu za varenje,dok elektroda je druga prica.Takodje mnogo puta sam vario nesto nepristupacno,i tu samo elektroda dosegne gde treba i to potrosim do pola i menjam za novu ,jer nema pristupa,pistolj od co2 ne bi mogao u takvim situacijama uraditi nista.Takodje elektroda ima za sve i svasta,raznih namena,za razne materijale itd itd ,ne verujem da su zice toliko raznovrsne.Ali eto koliko puta sam nesto vario elektrodom pa sam pozeleo imati zicu da ne stavljam svaki cas novu elektrodu u kljesta,dosadi...i jos sljaka obijanje.Najbolje je imati i jedno i drugo i da si osiguran za sve situacije zavarivanja.Sto mnogi i imaju sad,jer u jednom aparatu ima 3 ,i co2,rel i tig.....
Ne s ovim novijim modelom, ali imam onaj prijašnji od 4 A i zadovoljan sam.Jel ima neko iskustva sa ovim punjacem
Hvala kolega,
Pošto Parkside-u ne verujem ništa, ja sam moju neko veče rasklopio do zadnjeg šrafa. Kao što sam pretpostavio ništa nije podmazano, i bilo je sitnih dorada.
Prednji disk, je na kliznoj čauri koja uopšte nije bila podmazana-potpuno suva. Mehanizam za zatezanje diska, takođe, je kačio za neko rebro, pa sam i to sredio.
Pošto se čula neverovatna buka iz prenosnika, onda sam otvorio i njega da vidim šta se tu dešava. Našao sam potpuno suvu stvrdnutu mast. Prenosni zupčanici su kvalitetno urađeni, i sve je dovoljno jako. Ubacio sam kvalitetnu tečnu mast, podesio malo zazor na konusnom spiralnom paru, i sada je to sasvim druga mašina.
Imaću još onu doradu pomeranja stege da može rezati profile do 45 stepeni, a posle toga da se može postaviti u vertikalan položaj, kako bih mogao rezati po konturi.
Bilo kako bilo, mislim da sada opravdava novce koje sam dao za nju..
Ja imam takav, punio sam čak i 180 ampera akumulator, treba mu vremena.. Cenim da je više za održavanje akumulatora , maksimalno da se isprazni na 11.8 da bi sa njim napunio, ispod toga neće da "krene"...Jel ima neko iskustva sa ovim punjacem https://www.lidl.rs/p/prijatna-i-bezbedna-voznja/punjac-akumulatora-za-auto-ulgd-5-0-c1/p40509 ?