Де бре зајебавам се. Мени је "оверклоковање" везано за компјутере и прчкање по БИОС-у матичне плоче, ал' за швајс-апарате... Нећемо ваљда и то да дочекамо?Znam za bios, ali gde da nabavim firmware?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Де бре зајебавам се. Мени је "оверклоковање" везано за компјутере и прчкање по БИОС-у матичне плоче, ал' за швајс-апарате... Нећемо ваљда и то да дочекамо?Znam za bios, ali gde da nabavim firmware?
Или да одеш до најближе филијале "Поштанске штедионице" и само са личном картом и новаца довољним за куповину пар десетина евра, без икаквих условљавања да ли си запослен, да се зезаш са девизним рачун и слично. Потом за тебе службеници банке попуне некакав формулар, сачекаш недељу дана да се направи картица, покупиш је и онда радиш буквално као са припејд СИМ картицом - допуниш кредит колико ти треба, потрошиш, па наново допуниш и тако у круг. Ал' заиста је читава ствар проста к'о пасуљ чак и мени, који је до бола далек од компјутерског банкарства, виртуелног, дигиталног и сличних "тековина цивилизације".Tako da mi ništa ne preostaje nego da ponovo odem do banke i da insistiram na deviznom računu...
Ja sam Lidlovemakaze za lim odmah vratio,lufta i previše,dal je tako zapalo ili šta.Još sam ih probao posle par dana pa nije bilo drugih.Potroših i ja nešto novaca da sebi nešto poklonim za NG..
Tračnu testeru odavno jurim, ali nikako da izleti nešto po mom ukusu, pa ajd' da uzmem omraženi parkside. 14000 din, kolega ZonaAlata napravio recenziju, za te pare nema bolje. Uglavnom ne radim kutije preko 40x40, uz malo moje modifikacije mislim da će zadovoljiti potrebe i uglove do 45 stepeni..
Invertorski aparat najmanjih dimenzija, takođe, odavno jurim, onaj Lidlov mi se nije sviđao, iako ga je kolega solidno ocenio.
Ovaj koji sam kupio u Wobi hausu, je u stvari rebrendirani Pantermax od 195A u njihovoj izvedbi.
Ovi iz Vomaxa su ga deklarisali na 120A pravih, unutra je sve isto kao na Pantermax 195, pa me interesuje gde se to 'overklokuje'?
Na pločici sa podacima o intermitenci je 92A za trajan rad. Displej odličan, kablovi 14 kvadrata(parkside 10), ima i dodatne funkcije u meniju. Probao sam ga radi lepo, gledaću da mu nabavim TIG pištolj.. težina 2.1kg, mislim da je najmanjih dimenzija na tržištu
Cena je bila 9500..
Klešta za lim, leva, desna i ravna na sniženju 999 din..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
I sta sve mozes da podesavas na tom display-u?Potroših i ja nešto novaca da sebi nešto poklonim za NG..
Tračnu testeru odavno jurim, ali nikako da izleti nešto po mom ukusu, pa ajd' da uzmem omraženi parkside. 14000 din, kolega ZonaAlata napravio recenziju, za te pare nema bolje. Uglavnom ne radim kutije preko 40x40, uz malo moje modifikacije mislim da će zadovoljiti potrebe i uglove do 45 stepeni..
Invertorski aparat najmanjih dimenzija, takođe, odavno jurim, onaj Lidlov mi se nije sviđao, iako ga je kolega solidno ocenio.
Ovaj koji sam kupio u Wobi hausu, je u stvari rebrendirani Pantermax od 195A u njihovoj izvedbi.
Ovi iz Vomaxa su ga deklarisali na 120A pravih, unutra je sve isto kao na Pantermax 195, pa me interesuje gde se to 'overklokuje'?
Na pločici sa podacima o intermitenci je 92A za trajan rad. Displej odličan, kablovi 14 kvadrata(parkside 10), ima i dodatne funkcije u meniju. Probao sam ga radi lepo, gledaću da mu nabavim TIG pištolj.. težina 2.1kg, mislim da je najmanjih dimenzija na tržištu
Cena je bila 9500..
Klešta za lim, leva, desna i ravna na sniženju 999 din..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
U mma ima sledeće funkcije:I sta sve mozes da podesavas na tom display-u?
Nesto mi malo para a puno opcija...
Jesu li to invertorski aparati ili klasični trafoi koje si ti video da pojačavaju?Kod majstora gde sam trenutno ima pojacanih co2 aparata tj sa fabrickih 180ampera dignuti na 300ampera i koliko sam razumeo vadi se vecina iznutra i ubacuju se veci namotaji i dobijas jacu masinu. Sutra cu uzeri broj od tog majstora-elektricara iz Smedereva pa cu ga objaviti Mirosti,on zna covek kako ide da ne lupam ovde gluposti,mozda je izvodljivo,mozda nije. U zdravlju da te sluze masine,javi za neki mesec kako se pokazala tracna testera,desilo se par puta u sd i jedanput-dvaput sam video i u po da ostanu pa ih opet izbacuju ali nikad dovoljno pustih para da ih kupim i taj strah koliko su pouzdane mada sa onim co2 sa punjenom zicom za 3 godine izbacio preko 60 koluta i samo tera tako da se nadam da je i ta tracna super alatkica i da ce trajati.
Ja probah sve ok. Zar nemožeš luft jednostavno eliminisati stežući vijak?Ja sam Lidlovemakaze za lim odmah vratio,lufta i previše,dal je tako zapalo ili šta.Još sam ih probao posle par dana pa nije bilo drugih.
To sam i ja odmah video, međutim imaju dva rešenja za tu bitnu opciju:Gledao sam kad je kolega testirao onu PARKSIDE tracnu testeru i vidim nije losa za te pare i vec sam razmisljao da je kupim, ali ugao od 45 stepeni me razocara. Kad sam video samo 25x25 da moze da reze pod uglom od 45 stepeni reko to mi u zivotu ne treba.
Nije kao Krigerov EWM, ali je bolji od kzbur-a.Ovo je stvarno premium aparat...
Не бери бригу - радиш исто што и Кинез са којим се дописујеш - користиш "Гугл транслејт" и склапаш једноставне реченице.Npr. neko napiše ako ti ne stigne porudžbina pišeš aliju... kako da im pišem, mogu samo na srpskom a nešto sumnjam da će to uzimati u razmatranje
Пази кад нисам. Она коју сам наручио од Милана ми је радила посао, а не "Алију" ти вазда нека нова џиџабиџа заокупи пажњу, као мени недавно рецна за битове од четврт цола. Гледам какве се нуде на "Алију" и просто се запитам како сам до сада могао да живим без ње.Nego, pre si pisao da ćeš se pozabaviti sa kineskim verzijama glava za mazalice koje ne spadaju, tj. da ćeš pregledati ponudu i možda neku isprobati. Da li si možda nešto radio po tom pitanju?