Alati i radionice

E taman da pitam za rodjaka . Ima onaj stari Rog Puch motorcic pa bi mu trebao klip a mozda i cilindar. Znate nesto o tome gdje,posto,..? Nesto mi pominje kao od Tomosa 50cc samo veca visina sta li ?

Nekad je Joca varioc imao lepog MZ-a
Bože dragi 1 moto skup Provala mi kampujemo

Sent from my moto e5 using Tapatalk

On je imo i lepog guzzija
500cc jedan klip, kad se voza, na cosku proleti a cujes damo dva put tum tum.. :)

Ишчекујући термин да се у нашем "Лидлу" појави фрезер за дрво, видим да у Мађарској продају нови модел "Парксајд" плазмореза:

Kolege, planira li neko da kupuje novu Acu bušilicu ?
Ima ovaj set na popustu STANLEY FMCK461C2

Ja imam njihovu Acu bušilicu već 2 godine, prezadovoljan sam sa njom, nije hamer kao ova ali imaju metalni futer,prihvat burgije Fi 13, brzi punjač koji bateriju 2AH puni za oko 40 min...
Meni iz ovog seta treba Acu udarni odvijač Stanley FMC645D2, bušilicu sa punjačem i baterijama imam, problem je što ovaj udarni odvijač kod nas ne može da se kupi pojedinačno kao na zapadu, već ih "pametni" uvoznik uvozi SAMO U PAKETU sa Acu bušilicom ili Acu Brusilicom...
Ako je neko zainteresovan za dogovor, nek se javi na PP

Redovna cena ovog seta je

Poslednja izmena:
Jos neka nabavka za bozic imao sam Makitin predhodni model koji me odlicno sluzio ali nije imao USB i Bluetooth.
85c71ef07ecb2b1697dafd14227a6395.jpg
eddca42a3f1892d48e92aeadd04bb81f.jpg
a0452e46d1a4d5883e05a001e8fc571a.jpg
286a644d4137cae1f18f39048c20babc.jpg
b6f949fe9a542d7efbf5e0334a419dda.jpg

Iza kuće imam kliznu kapiju koja je lagana,ram od kutija tanak zid,platna od grifovane žice,dugačka 3m.E sad bi i nju da preoravim na daljinsko.Ali pošto neću da dajem 300€ za gotov sistem,imam ga već na ulaznoj kapiji zadovoljan sam i sve,ali ne opravdava cenu za ovo ulaganje.

Imam neki stari mali motorić 220v 75W,koji je pokretao stari plafonski ventilator.Ima tri brzine i mogućnost promene smera.U trećoj brzini vrti dovoljno brzo i jako da ne može rukom da se zaustavi,tako da me snaga ne brine jer je kapija pod vagresom dakle idealno ravno.Jedini otpor bi bio onaj od guranja.

Kroz motor već prolazi osovina koju će strugar da sredi.

Ono što me buni je kako povezati modul za daljinsko na ovaj motor?

Imaš u Lidlu modul za 220 sa utičnicim i daljinski za oko 1200 din čini mi se.
Dobiješ dvije utičnice, taman za oba smera.
Daljinski ima 4 kanala ako treba još funkcija, recimo uključivanje nekih svetala..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh