Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je ostavio pravih naslednika što se tiče znanja?Više puta..Misliš na ovakve?
Ali sam radio i balansiranje(doduše dinamičko) višecilindričnih pa i V motora.. Kolega sa katedre za vibracije sa MF-a znao sve o tome (nažalost prošle god preminuo)
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Jaшта, на такве, ал' да ме не разумеш погрешно, не мислим да пуко центрирање полутки радилице, већ на балансирање, са све качењем на малу песницу баласта масе каква је укупна маса (или какве све формуле да се примењују да се та маса одреди) клипне осовинице, њених сегера, клипа са свим карикама, па се она олакшавају полутке на супротној страни, све док се радилица на ослонцима на зауставља у било ком положају? Има ли од такве процедуре какве реалне вајде, да приметиш разлику (мање вибрација) пре и после интервенције?Više puta..Misliš na ovakve?
OK, OK... Разумемо се. Питање је да л' има вајде од балансирања радилице? Може ли да се на једноцилиндрашу мале запремине примети корист од те процедуре?Pitanje na srpskom, ja ga razumem i odgovorio sam prema tvom pitanju.
Ja bih rekao da u MR-u metaliziraju rukavce radilica, a to je tehnologija koja datira iz 30-tih godina prošlog veka.Jedni od prvih u Srbiji koji su navarivali radilice su bili MR iz Bgd
Imao sam neki agregat za zalivanje IFA 2 klipa boxer diesel vazdušar, i nosio sam im radilicu da urade i uradili su ok skroz
Cena nije bila velika i trajalo je baš baš i prodao sam ga takvog
Sećam se da su obećavali tvrdoću oko 60 Rokvela
Sent from my moto e5 using Tapatalk