Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti si jos dobar, moja radionica za tu elektricarske poslove je nesto oko 180x160(isto spajz). Ali ako rasporedis prostor na pravilan nacin i vise nego ok radionica. Na jedan zid sam stavio sto, i kada sedim za stolom sa moje desne strane je neka komoda (visine stola i sirine 30cm), a iza mene idu plasticne police. Jos kad bi stavio neku dobru okretnu stolicu.... Gde bi mi bio krajKoja bre radionica, to je nekad bio špajz. Dva sa dva, ne može se okrenuti. Al' eto posluži da se nešto zalemi i tako, ono, za moju dušu...
Uzmi neku PVC cev prečnika kao crevo od usisivača.Gornji kraj rastopi fenom i zapresuj.Ispod njega izbuši rupu da mogu burgije da prodju.Ispod rupe za burgiju saviješ pod uglom da možeš da prisloniš uz zid,a da ti ispod ostane uzak otvor da poboljša usisavanje.I eto ti nastavak koji odradi posao.Video foru od Turaka koji rade struju po Nemačkoj.Dobro je to, samo ja moram da bušim kroz šinu da mi ne pobegnu rupe, pa ne mogu ovo prisloniti na zid. Sličan problem je i sa usisivačem... Kupio sam malo pre krep traku pa ću pokušati sa njom da prihvatim najlon za zid, a koliko toliko će pomoći i usisivač... Dole su mi pločice pa nije problem da se usisa i prebriše, ali ne mogu sad da vadim ceo radni sto napolje i milion piz*arija koje sam nagurao svuda okolo. Svakako ću na leto sve vaditi napolje jer moram i na plafon udariti lamperiju ili gips ploču, i staviti izolaciju između plafona i te ploče jer je iznad otvorena terasa pa jako vuče toplinu kroz plafon. Tad će biti i krečenje pa onda hteo ne hteo moram sve izvući napolje, sad sam samo hteo da utiplam te police da bar malo napravim reda...
Potpisujem od reči do reči. Kod mene je taj špajz 190 x 220 cm, al' kroz njega na dva zida prolaze cevi centralnog grejanja pri dnu, pa mi oduzimaju dodatnih 15 cm u smislu da ne mogu prisloniti uz zid neku stelažu. Zato sam i uzeo ove šine koje se tiplaju na zid pa ću tako napraviti police, ići će na tri zida u krug u visini iznad radnog stola, a u planu je da napravim novi radni sto koji će ići u "L" sa policama unutar stola i fiokama ispod radne površine. Tako da će prostor maksimalno biti iskorišćen.Ti si jos dobar, moja radionica za tu elektricarske poslove je nesto oko 180x160(isto spajz). Ali ako rasporedis prostor na pravilan nacin i vise nego ok radionica. Na jedan zid sam stavio sto, i kada sedim za stolom sa moje desne strane je neka komoda (visine stola i sirine 30cm), a iza mene idu plasticne police. Jos kad bi stavio neku dobru okretnu stolicu.... Gde bi mi bio kraj
Jer u ovoj radionici gde se brusi, vari, farba itd se ne moze raditi elektronika, bude špena i sljake, a i zimi nije bas lako nesto precizno lemiti a napolju minus.
Moze ali kao teg za tanjiracu ili tako nestoMože li ova radilica da radi? Mislim može li se uopšte okretati kad se ugradi?
Prvo je zavario pa na kraju ručno obrusio. Kakve su to tolerancije?
Ja i ti kao da imamo istu radionicu .Potpisujem od reči do reči. Kod mene je taj špajz 190 x 220 cm, al' kroz njega na dva zida prolaze cevi centralnog grejanja pri dnu, pa mi oduzimaju dodatnih 15 cm u smislu da ne mogu prisloniti uz zid neku stelažu. Zato sam i uzeo ove šine koje se tiplaju na zid pa ću tako napraviti police, ići će na tri zida u krug u visini iznad radnog stola, a u planu je da napravim novi radni sto koji će ići u "L" sa policama unutar stola i fiokama ispod radne površine. Tako da će prostor maksimalno biti iskorišćen.
Последњих годину-две, баш нису скупе...A za plafon bih ti preporucio osb ploce, nisu skupe
Moze i radi, u osnovi je popravio samo jednu osovinu. Koliko dugo ce da radi je vec druga stvar, ali njima se isplati za male pare da to rese. Nova kosta 100, a ova popravka 10 (verovatno 1) tako da ima racuna da popravlja.Može li ova radilica da radi? Mislim može li se uopšte okretati kad se ugradi?
Prvo je zavario pa na kraju ručno obrusio. Kakve su to tolerancije?