mirko67
Član
А мени данас на пијаци тражи 220е за половну Makity сва је изгрребана и изубијана.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem je sto je zid omalterisan, nije gladak kao zid pa da se za njega hvata i selotejp.Pa obicna selotejp traja sigurno uhvati ,ako ne ona ,onda molerska garant hvata,mi smo krecili kuci neke sobe u vise boja i koristili smo te trake.Tako sam i ja radio kad sam busio neke rupe u kuci,ispod busilice tj tu gde ce busiti,zalepim kesu za zamrzivac one od 1-2 kg ,i sve upada u njih kad busis.
Proveri da ti se nije stisla mast u onom prenosniku i ležajevima.Baterija nije bila prazna. Recimo ima 3 ili cak 4 crte, ali odvijac nema tu snagu. Stajao mi u radionici na onim mrazevima, a nisam je grejao. Posle sam ga prebacio u toplo i bas cu narednih dana da vidim da li ima razlike.
Lidl ima samo te od 20v baterije u verziji 2ah i 4ah ,1500 i 3000 din ,ove manje imaju dosta cesto u prodaji,a od 4ah retko.Ne busalica,baterije obe ostale napolju i pocrkale,masini nije nista,samo uzasno skupe baterije za nju i samim tim sad nemam ni masinu. Moracu da nabavim adapter pa u lidlu da uzmem odgovarajucu bateriju
Nikad nista nikom nisam sjebao jer nisam nikad nista od nikog nikad ni uzeo,sve sam uvek kupovao kad mi je trebalo. Ma platicu i namesticu je ja,tad je dobio i vise nikad.@Rasheed91 Pa sto da placas za nekim, jedino ako si mu ti sta sjebo ili ti je nesto ucinio pa ti glupo da on plati.
e sad kako da taj najlon priljubim niz zid...