Alati i radionice

Jel moze neko da uporedi taj Beta alat sa recimo starim i novim Uniorom, njega je vecina nas koristila pa moze da se stekne neka slika.

Po mom iskustvu Beta se nalazi između starog i novog uniora po kvalitetu..
Mislim da ne dostiže stari unior po jačini, a nešto je bolja(uglačanija) od novog uniora..

Za sad sam zadovoljan, odvrce tockove sa traktora bez problema.
05e5fbffd65ea52219ec00dd08706e0c.jpg

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Ja sam kupio betina xxl kolica, regularna cena je 414 000 plus pdv, ja sam ih dobio za 248 plus PDv. Mnogo ja kvalitetniji od novog unior, sa starim je tu negde.
Ne moze se porediti sa hazetom ili stahlwileom, hteo sam da uzmem hazet ova kolica, neka na jeftinija su bila oko 3000, to mi je mnogo.
Hazetovi xl Okasto vilasti kljucevi nenadjebivi. Kupi sam pre 2 god komplet Okasto vilastih od 6 do 41 za 100 eur na buvljaku
Nebojsa ako radis po beogradu mozes svratiti do mene da probas betu ako si zainteresovan da kupujes njihov alat

Ja sam kupio betina xxl kolica, regularna cena je 414 000 plus pdv, ja sam ih dobio za 248 plus PDv. Mnogo ja kvalitetniji od novog unior, sa starim je tu negde.
Ne moze se porediti sa hazetom ili stahlwileom, hteo sam da uzmem hazet ova kolica, neka na jeftinija su bila oko 3000, to mi je mnogo.
Hazetovi xl Okasto vilasti kljucevi nenadjebivi. Kupi sam pre 2 god komplet Okasto vilastih od 6 do 41 za 100 eur na buvljaku
Nebojsa ako radis po beogradu mozes svratiti do mene da probas betu ako si zainteresovan da kupujes njihov alat
Eeeeee bas ta xxl sam gledao juce, deluju jako dobro, alata kao u prici u njima.
Cena je meni recena nesto veca, 400000 i neki euro plus pdv, na kraju su mi ih ponudili na 400000 i neki sa pdv.
Cena je i velika i nije,zavisi kako se gleda.
Da sam ih dobio u toj cifri 248 plu pdv ne bi se razmisljao.

Nebojsa sta koristis od rocangli. Ja ih bas dosta koristim, uzeo sam kod njih knipex cobra 5-6 komada, bas dobra klesta. Probaj ih, moja preporuka
Sa betinim kljucevima sam samo jednom malo zapinjao pri odvrtanja, kljuc 30 i ceka od metar ipo, kljucu nista.
Skoro sam uzeo kod njih betine udarne odvijace, oko 8 000 6 komada.
Bolji su betini udarni od were

Nebojsa sta koristis od rocangli. Ja ih bas dosta koristim, uzeo sam kod njih knipex cobra 5-6 komada, bas dobra klesta. Probaj ih, moja preporuka
Sa betinim kljucevima sam samo jednom malo zapinjao pri odvrtanja, kljuc 30 i ceka od metar ipo, kljucu nista.
Skoro sam uzeo kod njih betine udarne odvijace, oko 8 000 6 komada.
Bolji su betini udarni od were
Za rocanglama slabo imam potrebe, imam neke socijalne reda radi.
Ako su udarni sravcigeri bolji od werinih odma taj alat nije za podcenjivanje, vrlo dobro znam kako i koliko sam weru maltretirao.

Nebojša, nećeš pogrešiti sa Betom, dobro su te savetovali u vezi kvaliteta. Ja imam ovaj komplet i zadovoljan sam, ne štedim ih. Pogotovo je završna obrada dobra, lepi su im ključevi :ROFLMAO: .

ig36pFz.jpg

9eQLHxf.jpg

Mada se ne sećam šta sve ima u tim kolicima. Mislim da ih dugo imaju, viđao sam po njihovim katalozima često na akciji baš ta kolica.

Nešto gledam svi uzimaju te Aku odvrtače 1/2" i napalim se i ja
Po sistemu kud svi Turci tud i mali Mujo
Juče svratim da kupim koncentrat za prasad kad u poljo apoteci taj odvrtač dve baterije i punjač 12 crvenih 3 god garancija i mi da probamo on odvrnu točak na autu
Marka neka ubi konja idi peške INGCO
I ja Aj uzeo
Vidjaćemo šta kaže??????
Jbg prebijanje za janje

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh