Bosonoga
Član
A trgovina je najlakši vid zarade. Nisi ništa uložio sam preprodao. Kao i u svemu najmanju zaradu ima proizvođač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eeeeee bas ta xxl sam gledao juce, deluju jako dobro, alata kao u prici u njima.Ja sam kupio betina xxl kolica, regularna cena je 414 000 plus pdv, ja sam ih dobio za 248 plus PDv. Mnogo ja kvalitetniji od novog unior, sa starim je tu negde.
Ne moze se porediti sa hazetom ili stahlwileom, hteo sam da uzmem hazet ova kolica, neka na jeftinija su bila oko 3000, to mi je mnogo.
Hazetovi xl Okasto vilasti kljucevi nenadjebivi. Kupi sam pre 2 god komplet Okasto vilastih od 6 do 41 za 100 eur na buvljaku
Nebojsa ako radis po beogradu mozes svratiti do mene da probas betu ako si zainteresovan da kupujes njihov alat
Da su spomenuli i blizu tih 250 vec juce bih bio ponosni vlasnik kolica .200 000 traze za vigor. Ekstra sam prosao
Za rocanglama slabo imam potrebe, imam neke socijalne reda radi.Nebojsa sta koristis od rocangli. Ja ih bas dosta koristim, uzeo sam kod njih knipex cobra 5-6 komada, bas dobra klesta. Probaj ih, moja preporuka
Sa betinim kljucevima sam samo jednom malo zapinjao pri odvrtanja, kljuc 30 i ceka od metar ipo, kljucu nista.
Skoro sam uzeo kod njih betine udarne odvijace, oko 8 000 6 komada.
Bolji su betini udarni od were
Moracu da uzmem neki za probu,dok ne prezalim pare za kolicaUdarni su odlicni, probaj umesto were
Bas tu 19ku od Dowidata sam ganjao po vasarima. I uganjao. Masivan i ogroman kljuc.Nisam video hazetov xl ali do sada ,Dowidat No 11 je najjači ključ .
Ovakav gedorin sam izjurio na bubanj potoku pre jedno mesec dva, trazio sam bar godinu dana, trebala mi neka ta long verzija devetnestice za dizne, stvarno mocan kljuc.