Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam,al valjda pričamo o One key.Provalili to i obojeni što "pozajmlju" pa uglavnom bacaju baterijeSeljače, Filip priča za industrijski program sa NFC-om, i tamo to radi baš kako je i opisao.
Kada sam nedavno kupovao bojler videh da čak i bojler frižider, mašina za veš itd ima wifi.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Gedora proizvodi sav mogući alat .(ne električni)Ja mislim da 70% ljudi na nasim prostorima ne zna da je GEDORA ustvari firma koja proizvodi nasadne kljuceve.
ГЕбрудер ДОвидат РЕмшелд.Ja mislim da 70% ljudi na nasim prostorima ne zna da je GEDORA ustvari firma koja proizvodi nasadne kljuceve.
Kod nas se odomacilo "rezoflex"Kod nas je Gedore postalo sinonim za nasadni ključ, Hilti za udarne bušilice, donekle Flex za brusilice, a u zemljama bivšeg SSSR-a brusilice nazivaju bugarkama su se nekad uvozile iz Bugarske.
А титанијумске лопате, јапанци су куповали чекиће из СССР-а, нису им требали чекићи већ челик и старе стаклене боце које су бацали у море а требали им кутије због квалитетног дрвета.Чуо сам (ил' прочит'о, не сећам се више) причу о томе како је нека 'талијанска фирма у доба СССР куповала "ан гро" кључеве из фабрике, онако црне, нехромиране и у Италији их брусила, полирала, па хромирала и на крају продавала код себе са масним профитом.