Alati i radionice

Vjerovatno se preko aplikacije povezuje na tel, pa se steluje udarni moment i sta sve ima...

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

To je ono kad više nema šta da se smisli da se uređaj poboljša pa se onda ide na takve detalje samo da se kaže da ima novinu i razliku od konkurencije. U industrijskoj upotrebi to štelovanje udarnog momenta preko kompa ima smisla (npr. na liniji za sklapanje koje čega gde se tačno zna koliko koja pozicija traži snage za stezanje), ali za široke mase baš i ne...

Tako i mašina za posudje koju sam kupio ima 40+ programa pranja preko aplikacije a žena koristi neka 2-3 programa koji su standardni bez aplikacije.

Шта има тај ударни!? WiFi? У смислу, 'вата Интернет!? :sta:
Odavno oni imaju onaj One-key,da se kačiš preko telefona i da šteluješ maksimalne obrtaje,NM i ostale stvari.Šrafilice imaju generičke postavke u zavisnosti u šta se buši i čime.

Realno nema neku praktičnu primenu,ali eto neko se upeca na to što ima Wi fi.

"У моје време", то се решавало неким потенциометром или другачијим "подешивачем", што се није подешавало апликацијом, већ рукама синхронизованим мозгом.

0112393c65f6039c5c284241047c6295.jpg

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

To je ono kad više nema šta da se smisli da se uređaj poboljša pa se onda ide na takve detalje samo da se kaže da ima novinu i razliku od konkurencije. U industrijskoj upotrebi to štelovanje udarnog momenta preko kompa ima smisla (npr. na liniji za sklapanje koje čega gde se tačno zna koliko koja pozicija traži snage za stezanje), ali za široke mase baš i ne...
Pa i ne bih bas rekao da nema vajde od one key-a.
Mozes uvijek vidjeti gdje ti je alat i dobro je kad radis nesto u seriji.
Npr. kada stavljas tockove podesis tacan udarni moment,
kada pravis nesto i imas da puno busis samo sa jednim borerom uzmes i podesis tacan broj obrtaja.
A u industriji je to mnogo ozbiljniji sistem, u softveru imas mnogo ozbiljnije opcije. Cak ne mozes raditi bez tog softvera, a sami uredjaji nemaju nikakva podesavanja ili oznake.
Mozes podesiti da u jednom dijelu firme sve busilice srafe na 21nm, ali ako je odneses u drugi dio firme busilica ili nece raditi ili ce srafiti obrtnim momentom koji je zadan za taj dio firme. Isto sam cuo da radnik kada ostavi busilicu na sto ona se pocinje sama puniti (bežicno), cak sam vidio da to bosch prodaje za nas smrtnike.
Nisam vidio u fabrici cist primjer toga ali su mi pricali ljudi koji se ozbiljno razumiju u aku alate.

Ne funkcioniše tako,one key radi do 15m i može samo jedna uredjaj preko aplikacije da joj pristupi.Realno zabavno je možda dva puta,posle i zaboraviš da imaš :D

Nebojsa dobar je eltec, meni je vlada dao 40 posto rabat na kolica, kolika je tek njima zarada kad daju tolike rabate.
Moja preporuka, 3 milwokija sam kupio kod njih, jedan sam sahranio izradio se

Nebojsa dobar je eltec, meni je vlada dao 40 posto rabat na kolica, kolika je tek njima zarada kad daju tolike rabate.
Moja preporuka, 3 milwokija sam kupio kod njih, jedan sam sahranio izradio se
Danas sam gledao Beta kolica, al neka xxl, stvarno mocna,cena im je isto momacka jedino sto nikad njihov alat nisam koristio pa me to malo koci, nisam siguran u kvalitet.
Inace ljudi deluju skroz korektno, raspolozeni i za pricu i sto pitanja i pod pitanja i dali su neki rabat odma, uglavnom skroz ok.

Kad je već reč o kolicima, jel koristio neko ovaj alat, jel dobar ?

https://www.polovniautomobili.com/auto-oprema/15698726/kolica-sa-alatom
Овај две куће од мене баш ћу сада комшију звати да видим да му то није син мали се зове Раде, али немам појма да продаје алате. Ако је он могу отићи да видим како то изгледа у рукама.

Ma ima i pracenje preko telefona u slucaju kradje, imao je Kriger neku vecer recenziju tih novih milvokija.
ja sam se odlucio za dewalt, uzeo jedan 1/2 i jedan 3/4

Što u Srbiji malo teže radi.Ok je za Ameriku i ostale zemlje gde ih ima u svakoj radionici i svako koristi aplikaciju.

To praćenje se zasniva na tome što se aplikacija i apart konstantno traže i tako može na tvojoj aplikaciji da se pojavi i drugi uredjaj,ali ne možeš da ulaziš u meni.I tako neko ti ukrade ti prijaviš na aplikaciji da je ukraden i treba da imaš sreću da još neko ima aplikaciju koja će da se spoji sa tvojim uredjajem i javi lokaciju.

Kad smo vec u prici jel neko ima neko licno iskustvo da tim BETA alatima.
Po njihovoj prici dobar profi alat, ja nisam imao iskustva sa njim pa nemam pojma, ovako na provi pogled izgleda dobro.

Trebalo bi da je dobar profi alat ,Italijanski .Imam samo jednu staru račnu od 3/4 cola.Pokojni majstor ,koji je radio MF je imao dosta Beta ključeva .Nije ih žalio .Udarao ih je čekićem ako j e bilo teže za popuštanje.

Seljače, Filip priča za industrijski program sa NFC-om, i tamo to radi baš kako je i opisao.
Kada sam nedavno kupovao bojler videh da čak i bojler frižider, mašina za veš itd ima wifi.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ja nebih beta alat podveo pod profi. Sa Stahlwille, Facom ili Snapon nije uporediv.
Imao sam skoro slučaj pokvarene beta racne..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh