Kulagic1509
Član
Vjerovatno se preko aplikacije povezuje na tel, pa se steluje udarni moment i sta sve ima...
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odavno oni imaju onaj One-key,da se kačiš preko telefona i da šteluješ maksimalne obrtaje,NM i ostale stvari.Šrafilice imaju generičke postavke u zavisnosti u šta se buši i čime.Шта има тај ударни!? WiFi? У смислу, 'вата Интернет!?
Pa i ne bih bas rekao da nema vajde od one key-a.To je ono kad više nema šta da se smisli da se uređaj poboljša pa se onda ide na takve detalje samo da se kaže da ima novinu i razliku od konkurencije. U industrijskoj upotrebi to štelovanje udarnog momenta preko kompa ima smisla (npr. na liniji za sklapanje koje čega gde se tačno zna koliko koja pozicija traži snage za stezanje), ali za široke mase baš i ne...
Danas sam gledao Beta kolica, al neka xxl, stvarno mocna,cena im je isto momacka jedino sto nikad njihov alat nisam koristio pa me to malo koci, nisam siguran u kvalitet.Nebojsa dobar je eltec, meni je vlada dao 40 posto rabat na kolica, kolika je tek njima zarada kad daju tolike rabate.
Moja preporuka, 3 milwokija sam kupio kod njih, jedan sam sahranio izradio se
Овај две куће од мене баш ћу сада комшију звати да видим да му то није син мали се зове Раде, али немам појма да продаје алате. Ако је он могу отићи да видим како то изгледа у рукама.Kad je već reč o kolicima, jel koristio neko ovaj alat, jel dobar ?
https://www.polovniautomobili.com/auto-oprema/15698726/kolica-sa-alatom