ichbinmilan
Član
Ma ta stega ti ništa ne valja, ako ćeš iskreno.
Najbolja ti je ona kad te neka cura uhvati u stegu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ta stega ti ništa ne valja, ako ćeš iskreno.
KAd me stegne zena za vrat dace meni a bogami i tebi kad dodjes..
Ćiro, brzo menjaj svoj komentar, deluje dvosmisleno..............
Bitna je konstrukcija stege ova sto je uzeo cira ona puca kao led bez obzira dali udarao cekicem ili ne. Dobre su stege ali kazem znaju da puknu veoma lako.I ja odavno tražim neku veću stegu, ali do sad nisam imao sreće. Postoje valda dve vrste, po kojima možeš udarati čekićem i po kojima ne smeš (tako su mi bar rekli). Meni treba neka po kojoj smeš i udariti (ne direktno već preko materijala koji npr. savijaš i sl.), ali da je paralelna, a ne one kovačke (takvu imam).
Alat , pumpa za simulaciju pritiska za ispitivanje hidraulučnih razvodnika ,klipova i ostalog može da nabije pritisak i do 400 bar trenutno vrši test jednog udarnog ventila,češće puta se koristi za peglanje iskrivljenih šasija ,konstrukcija a kad se prikači na neki oveći hidraulični cilindar posluži i kao dizalica.
radis i kamionsku hidrauliku?daj posalji broj telefona ako mi nesto zapne pa nemogu da resimAlat , pumpa za simulaciju pritiska za ispitivanje hidraulučnih razvodnika ,klipova i ostalog može da nabije pritisak i do 400 bar trenutno vrši test jednog udarnog ventila,češće puta se koristi za peglanje iskrivljenih šasija ,konstrukcija a kad se prikači na neki oveći hidraulični cilindar posluži i kao dizalica.