Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ciro,
1.ne gazis direktno po strugotini koja padne dole ,
2 nemas direktan dodir sa betonom ,koji je hladan zimi i kad stojis na jednom mestu nema sanse da ti noge ne budu hladne(u nekim radionicama sam video umesto betona da ima pod napravljen od tvrdih drvenih kolaca,nesto nalik parketu dimenzije oko 8x8 cm a visine oko 40,50 cm i to je lepo poslagano kao keramicke plocice znaci pod je debeo oko pola metra,to ima u strugarskoj radionici u secerani kovacica ,i
3 zbog moguceg strujnog udara...
Hvala,izasao je 1620 e,sa prevozom do mesta gde je sad,trazio sam takav vec dve godine,ali vecini je nabudzena cena,uz ovaj sam dobio i 10 kom brzopromenljivih nosaca nozeva MOL NA 8 i tri nosaca za burgije,obe linete,siljak ,borfuter,hidraulicni siljak,komplet zupcanika za rezanje navoja,obe rezervne spingle sa maticama,original knjige od njega...inace strug je dosad radio u IPM u Beograd,nije bio u proizvodnji,vec u razvoju,i stvarno je utegnut i bez ikakvih zazoraSvaka čast majstore na odabiru mašine, neka dobro služi i zaradi bolji. Ako nije tajna koliko je para bio strug?
Na Eko pumpi menjao za bodove... Osim goriva me koštale još 1 dinar a toliko i vrede...