Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj komšija je kupio polovan CO2 aparat, ako sam dobro zapamtio mislim da je 250A a proizvođač ROTOR Senta. Da li je to dobar aparat? Platio ga je 200 ili 250e, zaboravio sam šta mi je rekao...
Uglavnom su originali.Ima ih po vašarima i na najlonu.Moze se na Internetu naci dosta Heyco/Hazet alata po povoljnim (i previse) cenama? Je l' imao neko iskustvo? Original, ili fals?
Pogrešio sam, radi se o 170A i 250e.
Ja sam skoro kupio Wurth.Cena 3500.Nisam hteo fadip jer vise ne proizvode pa sam se bojao da je neka kopija.
Taj deo se zove amerikan glava.ja mucim muku sa prikljuckom sto dodje na mazalicu(neznam kako bi ga nazvao)
Isti problem je i mene mucio, posle sam kupio u Merkuru u Novom Sadu neku nemacku, kad sam video da drzi kako treba posle sam uzeo jos par komada da imam u rezervi.ja mucim muku sa prikljuckom sto dodje na mazalicu(neznam kako bi ga nazvao),nemogu nigde da nadjem pravi jer koji god uzmem nijedan nemoze lepo da se natakne a da nespada i nepusta mast okolo a da moze covek sam da podmaze.....
Ja sam skoro kupio Wurth.Cena 3500.Nisam hteo fadip jer vise ne proizvode pa sam se bojao da je neka kopija.
A gde mu dodje merkur? Noze adresa na PP ili sajt