Ja se tek sad setio da me neko pitao nesto u vezi ovih elektroda....A koliko elektroda dodje u tu kutiju?
Nisam brojao,ali na sajtu sto sam gledao trebalo bi biti oko 150 elektroda,po tezini gledano,jako su debelo oblozene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se tek sad setio da me neko pitao nesto u vezi ovih elektroda....A koliko elektroda dodje u tu kutiju?
Ima u čačku, i ima u bg na bežanijskoj kosi, to je što znam sigurno.. Bio sam u okovu podgorici, oduševio sam se asortimanom, ima od igle do lokomotiveЗар оков нема продавницу или нешто више у београду и новом саду? Или је то нешто друго.
Ljudi dvoumim se izmedju dve bušilice : metabo sb e 800 2 s r+l impuls ili Metabo SBEV 1000-2 IMPACT? Šta odabrati ?!?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Da, izbačena samo opruga kako nebi vraćala ručku nazad. 5500 je bio@lekso jel to običan dvosmerni razvodnik i koja im je cena, ja sam napravio dosta dobru presu sa dvosmernim klipom i pumpa od kipovanja prikolice samo nisam stigao da ugradim razvodnik.
Ima jedan vulkanizer "VIKING" u Ratkovu bukvalno isto tako radi gume, radio mi je do sad preko 30 guma za šumske mašine što kažu iz mrtvih je vrati
Ove duple podloške sam ugrađivao na turbinama MAN motora snage od 2000 - 4000 kW. Nisu njih bez razloga izabrali kao rješenje.