Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako dobiješ manji ključ,prvo ga navariš?
ključ nije colovni nego je redovan jer danas se takvi šarafi upotrebljavaju na novijim vozilima
koriste se matice koje na sebi već imaju proširen deo poput podloške a one su za milimetar manje od standarnih na koje smo navikli
Bio sam u RTI i zamenuli su mi garnituru ključeva bez problema. Ipak, ni ova nije baš onakva kako piše na kutiji (i u katalogu), ali mi to nije smetalo... Naime, po katalogu i po onome što piše na kutiji, u garnituru ulazi ključ 6-7, a u ovom drugom primerku koji su mi dali nema tog malog ključa, ali je zato tamo colovni 21-23. Dakle, i dalje je 10 komada, samo što je umesto 6-7 (koji bi trebao da je tamo) stavljen 21-23. Jeste da taj 21-23 neću nikad koristiti, al' ni onaj mali ne bih, tako da mi je sve jedno... Hteo sam u stvari da kažem da mi je to totalno bez veze da se dešava kod takvog brenda (Carolus). Ili oni nisu ono za šta se izdaju, ili imaju jedne proizvode za boraniju kao što smo mi, a druge za zapad...
Uzgred, kad sam već bio tamo kupio sam i onu drugu garnituru (12 kom. okasto vilastih ključeva) koja mi se svidela na sajmu ali mi je bila preskupa. Nadam se da ću brzo prežaliti ovu kupovinu...
Za te novce može ako prodavac nema pojma šta prodaje a i u slučaju kada je roba vruća pa da se što pre skloni iz vidokruga.
zimus sam počeo da koristim argon+18%co2 i moj varstroj 200 vari kao da je neki drugi mnogo jači aparat,uspesno sam sa njim potrosio oko 2 velika kotura žice a pravio sam šasiju za prikolicuMene interesuje Co2 aparat do 250 ampera.Ima li negde neki lep.
Mene interesuje Co2 aparat do 250 ampera.Ima li negde neki lep.