peto1
Moderator
Pitao si dal ima neki lep nisi reko da oces da varis.To je samo za gledanje.Meni treba za varenje.
Imam ja od 350 ako ti bas treba da se posluzis snim moze trba ti trofazna sruja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitao si dal ima neki lep nisi reko da oces da varis.To je samo za gledanje.Meni treba za varenje.
Mora da ga je platio vise jel samo bakar je 10evra kila a ako je aparat ko svet ima bar 10-15kg bakra di je ostalo.Moj komšija je kupio polovan CO2 aparat, ako sam dobro zapamtio mislim da je 250A a proizvođač ROTOR Senta. Da li je to dobar aparat? Platio ga je 200 ili 250e, zaboravio sam šta mi je rekao...
Pa sad je nova tehnologija namotaji su od aluminijumske zice.A ne ko ovi danasnji nema u njemu 20 kila i 300 A. Mislim na klasicne ne na invertorske. Sastavis dve elektrode pa se ugreje cekaj da se oladi.
Toliko i traju ako se malo vise eksploatise.Pa sad je nova tehnologija namotaji su od aluminijumske zice.
Zato ja to u sirem luku izbegavam.Ne koristim aparat za varenje svaki dan ali,ima trenutaka kad se nesto lomi i vari ceo dan.Tako da mi je potreban kvalitetan aparat.Toliko i traju ako se malo vise eksploatise.
Mene interesuje Co2 aparat do 250 ampera.Ima li negde neki lep.