Kulagic1509
Član
Uzmes es 150i, dosta je jeftiniji pa razliku ulozis u neku dobru masku... Opet sve zavisi koliko debeo materijal zavarujes...
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno ti je to prvi aparat, ja bih ti predlozio mig aparat kao sto je @miksan postavio. Jeste da rel(mma) aparat pravi bolji spoj, ali kao sto si rekao sve ozbiljnije ti vari drugar. Mig aparatom je dosta lakse variti posebno ako si pocetnik, dok kod rel(mma) aparata treba dosta vezbe. Ova hugong ti isto moze sa elektrodama raditi, samo sto on ima 23kg a tvoj inverter svega par kila.Iskreno ne gledam neke preskupe aparate od par hiljada eura. Mislim da ovaj zadovoljava nase potrebe. Svu mehanizaciju odrzavamo sami tata i ja pa aparat cesto treba za kojekakvo varenje, ne varim neke jako debele stvari i jako cesto, i kada imam nesto debelo i zahtevno za varenje prijatelj ima jak mig aparat i onda on to odradi. Konkretno gledao sam ovaj model ESAB aparata mislim tu jacinu. Ovaj mi cenovno odgovara i to mi je neki makimum cenovno. Samo ne bih tig, nego obican sa elektrodama.
pictures upload website
Pa to sto ja varim uglavnom su limovi i cevi od 2-4mm, nekad se desi neka plocevina malo deblja da se zavari kao u svakom gazdinstvu. Zato sam i poslao ovaj otprilike jacinu cisto da vidim za sta je koji sposoban i koja mi je dovoljna jacina da ne uzimam nesto ni cenovno mi ne odgovara a i nece biti iskoriscen. Do sada sam imao neki Matriks ali vec je gotov i izdaje, ne znam tacno koje je jacine ne pise, ali je mali po gabaritu, ima mu desetak godina sigurno.
Uzmes es 150i, dosta je jeftiniji pa razliku ulozis u neku dobru masku... Opet sve zavisi kolilo debeo materijal zavarujes...
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Wtl tacnijeAko se dobro sećam pisano je da je taj mali Esab čistokrvni kosooki samo u de luxe pakovanju.
Nemoj da se osećaš uvredjenim nisam imao takvu nameru!!!!Ne vidim razlog za takvu vasu reakciju, nervozu i psovke. Nemam iskustva sa aparatima, amater sam sto se tice varenja, sad dok gledam aparat da zamenim, nisam ni znao da postoji ESAB, znao sam za Varstroj i jos neke kineske marke i to je to.
N_emanja ukucaj na YouTube "Jebemtiženomajiku"Pa to su ti klasična balkanska posla druže. Svi misle da su se pametni rodili,pa brže drugome da se nasmeju.
Aj pošto si prvi pitaoMene zanima jel neko mozda kupovao Fepa elektro aparate od momka iz Aleksinca, kako su se pokazali? Primamljive cene ima a i opet novi su aparati.
Nisam to nikad koristio, znam da postoji ali nisam fasovaoAjde kad se postavljaju pitanja oko domacih naziva.
Kako se kod nas naziva "speedi sleeve"? Skf ga verovatno tako krsti. Sluzi za reparaciju ostecenih nalegajucih povrsina gde idu semerinzi
CR99187 Speedi-Sleeve - SKF
To Fit Shaft: 47mmNominal Shaft Size: 47.55 - 47.7mmLength: 25.4mmwww.bearingshopuk.co.uk
Skrati oprugu 2mmAj sto nisam imao iskustva sa tim nego sam usput i s*ebao takav jedan pa je osovina gde naleze semering umesto 30, sad 29,5 a po katalozima ne postoji semering 29,5x50x7. Sad se uzdam u to sto je svaki semering bar za 0,5 manji u unutrasnjem precniku
Druze moj mislis li stvarno da je taj njegov bolji od tvog aparata?Nisi lud znas sta je i aluminijum a i aparat za varenje.Aj pošto si prvi pitao
Pre 6_7g sam imao potrebu da varim aluminijum, velik posao je bio u pitanju preko 200metara varova u MAG postupku
Nadjem na internetu te aparate bio je neki 300A oko 900_1000e
Zovnem tog lika FEPA i pitam dal neko u mojoj okolini ima njegov aparat da odem da vidim, ima on i nekih snimaka na YouTube itd itd
Nema niko takav aparat, ništa drugo nego da sednem u auto ubacim bocu argona, žicu i gas ALEKSINAC ok da tamo pokaže on meni aparat probamo ja da se odlučim i gotovo
Tad sam tražio predračun da mi pošalje na firmu
Posle 4_5dana drugar u dokolici nazove njega i predstavi se da je iz okoline i on ladno kaže ima aparat u Bačkoj palanci u firmi na koju sam ja tražio predračun???????¿???????
I šta reći ja ga opet zovnem reko krenuo bi za Aleksinac poneću i polikabl i sve ali ako ne radi kako si pričao plaćaš sve troškove
na to on meni kaže nema vremena da se zajebava sa dokonim ljudima!!
Toliko o ozbiljnosti firme FEPA
O Rotor Senta imam samo reči hvale!!
I po mom iskustvu ne treba se plašiti polovnog aparata!!
Ovaj LORCH što imam zadnjih 2_3g vredi svaku plaćenu paru i otplatio se višestruko!! I opet vredi koliko sam ga ja platio!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Mene zanima jel neko mozda kupovao Fepa elektro aparate od momka iz Aleksinca, kako su se pokazali? Primamljive cene ima a i opet novi su aparati.