Alati i radionice

Sta ne investira malo vise i uzme baterijski koji je jaci.

И ја сам га данас пазарио исто сам мислио на аку али колико ћу га користити неће ми бити тешко развући продужни кабел. Мада јуче у НС на најлон пијаци замало не узесмо пнеуматски пиштољ али лик није знао колики му притисак треба за рад па смо одустали.

Ja imam već par meseci aku Parkside odvijač, sa 20Ah baterijom. Može da odvije matice na prednjim točkovima na Imt 577 i 542, a zadnje malo popustim I onda poskidam aku odvijačem. Pneumatski sam prestao da koristim otkako je ovaj kupljen, i koristi se svugde gde može da priđe.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

И ја сам га данас пазарио исто сам мислио на аку али колико ћу га користити неће ми бити тешко развући продужни кабел. Мада јуче у НС на најлон пијаци замало не узесмо пнеуматски пиштољ али лик није знао колики му притисак треба за рад па смо одустали.
Vecina njih ti rade na max 6.3bar, ali vecina prikopca na direktan izlaz iz kompresora na 8 bara.

Sutra idem nekim poslom u Novi Sad, pa bih kad sam već tamo pogledao da li ima priključak za crevo kao na slici. Da li možda neko može da me uputi u kojoj radnji drže takvu robu?

Svaka bolja prodavnica alata to ima.Ko drzi pneumatski alat ima to 99%.Bar NS ima radnje kolko hoces.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Ako imas vremena savetovao bi te da se cujes sa par prodavnica i vidis da li to imaju da ne lutas dzaba po ovoj kisi. Ako si u mogucnosti ponesi pumpu i odma probaj kad kupis.

Sutra idem nekim poslom u Novi Sad, pa bih kad sam već tamo pogledao da li ima priključak za crevo kao na slici. Da li možda neko može da me uputi u kojoj radnji drže takvu robu?

Hansa flex u Vjeterniku ima sigurno!!
Ima verovatno i onaj Metal proizvod pored Enderića

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Poznavaoci elektronike :
Da li je triac btb12-600cw isto što i triac btb12-600cwrg ?

Aj sada objasni ,ako znaš ,gde se pakuju ?Stvarno ne razumem.
Da li ima veze sa pakovanjem za transport ili nko drugo pakovanje ?

Ma to je totalno nebitna stvar,stavljaj taj i ne sekiraj se,pod uslovom da su proverene ostale komponente,mada bi bilo bolje da uzmeš -600BW malo je veća struja gejta.

Postojeći je fizički oštećen ,držao se na jednoj "nožici".Nalazi se u industrijskom fenu.

Pozdrav ljudi kolika je realna vrednost ovakvog agregata? Model procraft Pk7500. Ima 3 utičnice na 230w i jednu na 380w ima Prenaponske zaštite, čist benzin.
1ff29582552686da68c39e52dacde96d.jpg

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh